Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

G705:stä kuvia, Sony Ericssonilta julkistuksia lähiaikoina?

2
Markus Lehtiniitty

G705:stä kuvia, Sony Ericssonilta julkistuksia lähiaikoina?
Sony Ericsson julkistaa erinäisten tietojen mukaan uusia puhelimia mahdollisesti jälleen lähiaikoina, noin parin viikon kuluttua.

Esiteltävien mallien joukossa lienee ainakin G705, josta on ilmaantunut verkkoon kuvia. G705 on tyylikäs liukukansipuhelin, jonka ominaisuuksiin kerrotaan kuuluvan 3,2 megapikselin kamera kuvausvalon kera, mutta ei automaattitarkennuksella, GPS-paikannus ja 2,4 tuuman näyttö.
G705:n lisäksi aiemmin julkisuuteen vuotanut koodinimellä Remi tunnettu malli saattaa olla julkaisuvuorossa samassa yhteydessä. Myös Remissä on 3,2 megapikselin kamera ja lisäksi 3G-yhteydet HSDPA-tuella. Olemme kertoneet Remistä aiemmin täällä.

Sony Ericssonin toisen vuosineljänneksen tulos oli heikko johtuen muun muassa kalliimpien puhelinmallien huonosta myynnistä. Sony Ericsson kaipaisikin pikaisesti vahvistusta tällä hetkellä hieman jälkeen jääneeseen tuoteportfolioonsa

Viimeksi Sony Ericsson julkaisi kolme uutta Walkman-puhelinta viikko sitten.G705 suljettunaG705 takapuolelta

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja