Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia tylynä Symbian-Android-huhuille

Markus Lehtiniitty

Nokia tylynä Symbian-Android-huhuille
Uutisoimme aikaisemmin tällä viikolla huhuista liittyen Nokian ohjaaman Symbian-käyttöjärjestelmän ja Googlen kehittämän Android-alustan yhdistymiseen.

Yhtiöt eivät aikaisemmin kommentoineet asiaa, mutta nyt Nokia on ottanut asiaan kantaa virallisen Conversations-bloginsa kautta.
Nokian virallinen kanta asiaan on seuraava (vapaasti suomennettu):
"Pitkäaikaisen toimintatapamme mukaisesti emme kommentoi markkinahuhuja. Voimme kuitenkin sanoa, että Symbian Foundation tuleva alusta muodostetaan integroimalla Symbian OS-, S60-, UIQ- ja MOAP(S) -teknologiat yhteiseksi alustaksi, joka tulee saataville säätiön rojaltivapaalla lisenssillä. Tämän odotetaan tapahtuvan vuoden 2009 ensimmäisellä puoliskolla. Suunnitelmia muiden teknologioiden integroimiseksi ei ole. Todellisen avoimen hankkeen ollessa kyseessä, Google tai muu taho, joka haluaa hyödyntää tai vaikuttaa kehitykseen, on tervetullut näin tekemään ja voi rekisteröityä säätiön jäseneksi osoittteessa www.symbianfoundation.org."

Nokian mukaan mitään suunnitelmia Googlen kanssa ei tällä hetkellä siis ole ja Symbian-alustan rakennus tulee tapahtumaan aiemmin ilmoitetun mallin mukaisesti.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja