Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Veikkauksia: iPhone nano jouluksi?

7
Markus Lehtiniitty

Veikkauksia: iPhone nano jouluksi?
Brittiläinen DailyMail-lehti on laittanut liikkeelle huhun, tai pikemminkin veikkauksen, iPhone nanon tulemisesta vielä tämän vuoden joulumarkkinoille.

Lehden nimettömänä pysyttelevän lähteen mukaan iPhone nano tulisi markkinoille tämän vuoden jouluksi ja olisi nykyistä iPhone 3G -mallia halvempi.
Lisäksi erään lähteen mukaan nanossa voisi olla näyttö etupuolella ja takana kosketuspyörä (tuttu iPodeista), jolla puhelut soitettaisiin. Apple on aiemmin patentoinut tällaisen ratkaisun.

Toistaiseksi Applella on toimitusongelmia iPhone 3G -mallinkin kanssa, joten uuden halvemman mallin tuominen markkinoille jo nyt on melko epätodennäköistä. On mahdollista, että Apple tulee ajan myötä monipuolistamaan puhelintarjontaansa, mutta se voi tapahtua vasta vuoden 2009 joulun aikoihin...ja mallinimi ei välttämättä ole iPhone nano.

Kommentit (7)

Pena

1

Lisäksi erään lähteen mukaan nanossa voisi olla näyttö etupuolella ja takana kosketuspyörä (tuttu iPodeista), jolla puhelut soitettaisiin.

WTF? Takana kosketuspyörä??:D

Vastaa
Ketola (vahvistamaton)

2

Periaatteessa kai voisi olla ihan looginenkin käyttää, vaikka pyörä olisi takapuolellakin. Mutta onko iPhone iPhone ilman kosketusnäyttöä..?

Vastaa
Bill Gates

3

Ei tule, tuo sivu joka tuon huhun laittoi liikkelle on niin perseestä.

Vastaa
heps (vahvistamaton)

4

Varmasti vielä joskus tulee, mutta ei varmasti vielä tänä vuonna, ja tuskin seuraavanakaan. Huhut ovat siis vain veikkauksia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja