Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkisti kolme ROKR-musiikkipuhelinta

11
Markus Lehtiniitty

Motorola julkisti kolme ROKR-musiikkipuhelinta
Motorola julkisti eilen illalla Suomen aikaa kolme uutta ROKR-musiikkipuhelinta: ROKR EM25:n, ROKR EM28:n ja ROKR EM30:n. Kaikki kolme ovat muodoltaan erilaisia: EM25 liukukansimalli, EM28 simpukka ja EM30 tavanomainen patukkamalli. Mallien myyntiintulosta Suomen markkinoilla ei ole minkäänlaista tietoa ja myöhemmin mainitut saatavuusaikataulut eivät välttämättä päde täällä.

ROKR EM30:n erikoisuutena on käytön mukaan vaihtuva näppäimistö. Näppäinvalot siis vaihtuvat samalla kuin toiminnot ja tämä helpottaa käyttöä, puhelintilasta voi nopeasti vaihtaa käyttämään musiikkisoitinta sen näppäimillä. EM30:ssa on myös 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä ja stereo-Bluetooth, FM-radio sekä kahden megapikselin kamera automaattitarkennuksella.
ROKR EM30 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Siinä on microSD-muistikorttipaikka.ROKR EM28 on 1,3 megapikselin kameralla varustettu simpukkapuhelin. Musiikin kuuntelua avittavat erilliset musiikin ohjausnäppäimet, stereo-Bluetooth ja 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. ROKR EM28 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GPRS- ja EDGE-datasiirtoa. Näyttö on kooltaan 1,8 tuumaa.

ROKR EM25 on liukukansimalli kahdella GSM-taajuudella ja GPRS-datatuella. Siinä on 1,3 megapikselin kamera ja näyttö on kooltaan 1,8 tuumaa. Musiikkia voi kuunnella stereo-Bluetoothin kautta ja EM25:stä löytyy myös 3,5 mm:n standardi kuulokeliitin. Lisäksi EM25:ssä on microSD-muistikorttipaikka ja FM-radio.Markkinoille kaikkien kolmen luvataan saapuvan vuoden kolmannella neljänneksellä.

Kommentit (11)

henkka

3

Eipä Motorola pysty tuonlaisilla malleilla nostamaan markkinaosuuttaan,päinvastoin!!.
=(
Kilpailijoilla on parempia vaihtoehtoja.

Vastaa
Bill Gates

4

Noh noh, Ei ole Vistassa mitään vikaa, kysy vaikka käyttäjiltä!

Vastaa
Vai ei vistassa vikoja... (vahvistamaton)

5

kyllä vistasta vikoja löytyy! Pieniä tosin, mutta kun kirjoitat esim. jonkun tekstin eteen tekstiä, se poistaa edellä olevan kirjaimen...myönnetään, oli huono esimerkki. Ja mitä puhelimiin tulee, ovat ne hienon näköisiä. Mutta n82 on paras!

Vastaa
Offtopic (vahvistamaton)

6

"Vai ei vistassa vikoja... @ 7.8.2008 11:18

kyllä vistasta vikoja löytyy! Pieniä tosin, mutta kun kirjoitat esim. jonkun tekstin eteen tekstiä, se poistaa edellä olevan kirjaimen."

Kyseinen vika ei ole Vistassa vaan käyttäjässä, insert pois päältä niin teksti ei enää korvaudu, vaan lisääntyy.

Puhelimet ovat melko tavanomaisia, kun vertaa niitä eriksonin musiikkipuhelimiin. Itse olen sitä mieltä, että mikäli haluaa kuunnella musiikkia ja soittaa puheluja, niin ostaa erikseen mp-3 soittimen ja kännykän tai hankkii iPhonen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja