Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson julkisti T700:n

8
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson julkisti T700:n
Sony Ericsson julkisti tänään uuden T700-puhelinmallin. Olemme aiemmin kertoneet huhuja tästä mallista, jolloin se tunnettiin vielä vain koodinimellä Remi.

Sony Ericsson T700 on ohut ja elegantti, 3,2 megapikselin kameralla varustettu, puhelin. Paksuutta T700:llä on 10 millimetriä. T700-malli on tyyliltään Sony Ericssonin alkuaikojen erittäin suositun T610-mallin seuraaja. T700:n kuorissa on käytetty osaksi metallia materiaalina. Sony Ericsson on jo aiemminkin lämmitellyt T610:n muistoa T650-mallin myötä, mutta uusi T700 on tyylikkäämpi.
T700:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera (ei automaattitarkennusta) kuvausvalolla ja sijainnin tallennuksella kuviin, stereo-Bluetooth, stereokaiuttimet, FM-radio RDS-tuella ja Memory Stick Micro -muistikorttipaikka. T700:n TFT-tekniikalla toteutettu näyttö on kooltaan kaksi tuumaa, toistaa 262 144 värisävyä ja koostuu 240x320 pikselistä.

T700 on 3G-puhelin ja lisäksi se tukee neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz). 3G-verkoissa tuetaan myös nopeaa HSDPA-datasiirtoa ja GSM-verkoissa GPRS- ja EDGE-tiedonsiirtoa. Myyntipaketissa mukana tulee 512 megatavun muistikortti. Painoa T700:llä on vain 78 grammaa.

Ominaisuuksiltaan T700 muistuttaa melko paljon Sony Ericssonin Walkman-mallia W890.

Saataville uutuutta odotetaan "valituilla markkinoilla" tämän vuoden neljännen neljänneksen alkupuolella, joka voisi tarkoittaa lokakuuta tai marraskuun alkua. T700 sijoittuu hinnaltaan keskiluokkaan. Hintaa sillä tulee olemaan noin 200-300 euroa.

Kommentit (8)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja