Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen Android-puhelin HTC Dream videolla

6
Markus Lehtiniitty

Ensimmäinen Android-puhelin HTC Dream videolla
Ensimmäisten Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelinten pitäisi näillä näkymin olla tulossa markkinoille vielä vuoden 2008 aikana, vaikka muutakin on on välillä huhuttu. Yksi ensimmäisenä markkinoille tuleva, ellei ensimmäinen, Androidilla varustettu laite tulee olemaan HTC Dream.

HTC on tunnettu toistaiseksi lähes pelkästään Windows Mobile -laitteiden valmistajana, mutta jatkossa se valmistaa myös Android-laitteita.
HTC Dreamin ominaisuuksista ei vielä toistaiseksi paljoa tiedetä eikä siitä ole myöskään vuotanut julkisuuteen kuvia. YouTubeen on kuitenkin nyt ilmestynyt video, jolla väitetään HTC Dreamin esiintyvän. Videon perusteella kyseessä on suurehkolla kosketusnäytöllä sekä esiinliukuvalla QWERTY-kokonäppäimistöllä varustettu laite.

Kommentit (6)

Pauli V. (vahvistamaton)

1

Aika turhaa tunkea näppäimistö mukaan kun kerran puhelimessa on kosketusnäyttö. Nyt tulee vain painoa ja hintaa enemmän, en ainakaan tuollaista osta.

Vastaa
Markus Lehtiniitty

2

Itse taas juuri haluaisin puhelimen, jossa olisi sekä kosketusnäyttö että QWERTY-näppis. Kosketusnäytöllä onnistuu peruskäyttö hyvin, mutta välillä tarvitaan myös muistiinpanoihin, viesteihin jne. näppistä, jolla kirjoittaminen sujuu paljon nopeammin ja omasta mielestäni ainakin mukavammin kuin tökkimällä näyttöä.

Vastaa
Make (vahvistamaton)

3

Minä taas kaipaan puhelinta jossa olisi yhtä hyvin toimiva tekstintunnistus kuin SE:n P800:ssa. Kirjoitin sille yhtä hyvin kuin olisi ollut muistikirja kädessä. Näppäimistöt tuovat vaan turhia liikkuvia (=hajoavia) osia lisää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja