Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jo kolme miljoonaa iPhone 3G:tä myyty?

3
Markus Lehtiniitty

Jo kolme miljoonaa iPhone 3G:tä myyty?
Uuden tutkimustiedon mukaan Applen iPhone 3G:n myynti ensimmäisen kuukauden ajalta olisi yli kolme miljoonaa kappaletta. Tiedon takaa löytyvät yhdysvaltalainen Fortune-lehti sekä Cote Collaborativen Michael Cote. Virallisesti Apple on vahvistanut, että iPhone 3G:tä myytiin ensimmäisenä viikonloppuna miljoona kappaletta.

Ensimmäisen sukupolven iPhoneen verrattuna iPhone 3G saavutti kolmen miljoonan rajapyykin huomattavan nopeasti, sillä aiemmalta iPhonelta kesti 74 päivää päästä edes miljoonan kappaleen myyntiin, johon iPhone 3G ylsi jo ensimmäisenä viikonloppunaan.
Nopeampaan myyntitahtiin ovat vaikuttaneet muun muassa halvempi hinta ostettaessa, kasvanut tietoisuus iPhonesta sekä erityisesti laajempi markkina-alue. Alkuperäistä iPhonea myytiin vain neljässä maassa, kun iPhone 3G on jo myynnissä yli 20 maassa.

iPhone 3G on ollut yllättävänkin suuri myyntimenestys ympäri maailmaa ja välillä sen saatavuus on ollut heikko eri puolilla maailmaa. iPhone 3G:n olisi tarkoitus tulla 22. elokuuta myyntiin 20 uudessa maassa, mutta suuri kysyntä vanhoilla markkinoilla voi haitata iPhonen rantautumista uusiin maihin.

Apple ei ole kommentoinut iPhone 3G:n uusia myyntilukutietoja.

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja