Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti 3610 fold -simpukkapuhelimen

13
Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti 3610 fold -simpukkapuhelimen
Nokia julkisti tänään 3610 fold -nimisen simpukkapuhelimen. Kyseessä on varsin yksinkertainen nykypäivän perusominaisuuksilla varustettu puhelin.

3610 foldin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 1,3 megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja 6x digitaalisella zoomilla, musiikkisoitin, internet-selain, microSD-muistikorttipaikka sekä Bluetooth (ei stereotukea). Sisäistä muistia siinä on 30 megatavua.
3610 foldin näyttö on kooltaan kaksi tuumaa, tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä ja toistaa 262 144 väriä. Ulkoinen näyttö on kooltaan 1,36 tuumaa. Uutuus on nelitaajuus-GSM-puhelin (taajuudet 850/900/1800/1900 MHz) ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.

Nokia kehuu uutuuden tarjoavan kaiken, mitä ihmiset yhteyden pitämiseen tarvitsevat. Näppäimistön kehutaan olevan suurikokoinen ja avattuna 3610 foldin kerrotaan olevan erityisen ergonominen ja istuvan hyvin puhelukäyttöön.

Mitat ovat 99,6 x 44,3 x 19,6 mm ja painoa 3610 foldilla on 97 grammaa. Akku on melko suurikapasiteettinen (1020 mAh) ja puheaikaa 3610 fold tarjoaa 4 tuntia 38 minuuttia ja valmiusaikaa 457 tuntia.

3610 foldin odotetaan tulevan saataville kolmannella vuosineljänneksellä (eli heinä-syyskuussa) ja veroton hinta-arvio sille on 125 euroa.

Kommentit (13)

rville (vahvistamaton)

1

Taas samanlainen puhelin, ihan hyvin olis voinu jättää julkaisematta.

Vastaa
ooo (vahvistamaton)

2

Nokia taas kämmäsi, tämä on taas ruma kuin rullaverho. Nokialla on nyt suuria ongelmia tehdä hienoa simpukkaa. Viimeinen onnistunut oli 6170.

Vastaa
minttua (vahvistamaton)

3

Nokia 6131 paskemmalla näytöllä ja rummemmalla ulkokuorella. 6131 on oikeasti hieno.
Tuo ulkopuolelle törröttävä sarana on erittäin ruma, eikä koko puhelimessa ole oikein muutakaan kehuttavaa.

Vastaa
jtr (vahvistamaton)

4

Nokia 6131 on kyllä aika ruma myöskin, mutta tää on paljon rumempi. Nokian pitäisi kyllä panostaa myös ulkonäköönki eikä pelkästään ominaisuuksiin.

Vastaa
aatutee (vahvistamaton)

5

mielestäni nokia on muita edellä laadussa ja helppokäyttöisyydessä, mutta ulkonäköpuoli on tosiaan jäänyt vähän syrjemmälle. kun vertaan tätä omaan sony ericssoniini (K810i) niin... okei, tiedättepähän mielipiteeni. Nokialta pitäisi tulla pradan tai armanin tyylinen huippu-desingpuhelin, prism-sarja on niistä kaukana.

Vastaa
aatutee (vahvistamaton)

6

mutta 6131 on silti mielestäni nokian kaunein simpukka... huom: NOKIAN kaunein simpukka...

Vastaa
jepjep (vahvistamaton)

7

Eikös tuossa 6600 Foldissa ole jo vähän yritystä simpukaksi

Vastaa
Mark

8

Kyllä ihmetyttää miten Nokian muotopuoli on päässyt noin huonoon kuntoon, häviää selkeästi lähes kaikille kilpailijoille. Mitään uusia innovaatioita muotoilussa ei ole näkynyt vuosiin. Johtuisikohan siitä, kun oli tuo ex-pressan poika muutaman vuoden siellä muotoilujohtajana..? Nepotismi jyrää.

Vastaa
....... (vahvistamaton)

11

+ Todella hyvä näppäimistö(juuri sopiva ja hyvän tuntuinen käyttää tällaiselle jolla ei ole karhun kämmenet)
+ Sisältää hyvät perustoiminnot hyvällä laadulla.
+ Varsin isos sisäinen muisti
- ...mutta avattuna naurettavan pitkä!

Vastaa
lake (vahvistamaton)

13

Kyllä näissä Nokian foldeissa on melko isot näppäimet, varmaan puolisokeille tehty :P Kannattaa käydä jossain kodinkoneliikkeessä tms. räpläämässä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja