Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 3G:llä laajempia ongelmia 3G:n kanssa?

3
Markus Lehtiniitty

iPhone 3G:llä laajempia ongelmia 3G:n kanssa?
Applen uuden iPhone 3G:n ongelmista 3G-verkoissa toimivuuden suhteen on keskusteltu paljon ympäri maailmaa. Käsitystä ongelmien oikeasta laajuudesta ei ole saatu, mutta ongelmien takana saattaa olla laitteen viallisuus tai ongelmat piirisarjassa.

Useiden valitusten mukaan iPhone 3G:n yhteys 3G-verkkoon pätkii ja se vaihtaa liian herkästi GSM-verkkoon. Lisäksi muun muassa Hollannin T-Mobile on kertonut 3G-ongelmista ja epäilee laite- tai ohjelmistovikaa iPhoneissa.
Ongelmat piirisarjan kanssa voisivat olla ongelmien takana. Epävirallisten tietojen mukaan Infineon toimittaa iPhone 3G:n 3G-piirisarjan.

Aiemmin, muutama vuosi sitten, ensimmäisinä markkinoille tulleiden 3G-puhelinten kanssa koettiin vastaavia ongelmia. Ainutlaatuisia iPhone 3G:n ongelmat eivät siis ole ja ongelman laajuutta on vaikea määrittää. 3G-ongelmat korostuvat heikon kentän alueilla, eikä niitä välttämättä esiinny kaupunkialueilla.

3G-yhteydet ovat uuden iPhone 3G:n suurin uudistus. Apple ei ole kommentoinut 3G-ongelmia.

Kommentit (3)

Echestath (vahvistamaton)

1

Ekasta Iphonestahan puuttui 3g juurikin siksi kun applen piiritoimittajalla ei ollut 3g-piirejä saatavilla. 3g-ongelmat saattavat johtua uuden piirin ongelmista, kuten tuossa lukeekin.

Vastaa
tenhis (vahvistamaton)

2

Sehän sitten onki jos ongelma on antennissa eikä softassa. Menee kaikki 3G iPhonet vaihtoon, ku ei pysty softalla korjaamaan. :(((

Vastaa
Bill Gates

3

Itse en ole havainnut mitään ongelmia oman 3G:n kanssa, tosin voin käyttää vain 3G verkkoa koulussa :P (Mikä on kyllä mukavaa :D)
Toimii hyvin, speedtest näytti 330kbps :E, välillä meni 1mbps se nopeus, joka on maximi ainakin soneran mukaan :E

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja