Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA kasvanut merkittävästi vuodessa

1
Markus Lehtiniitty

DNA kasvanut merkittävästi vuodessa
DNA on kasvattanut matkaviestinverkkonsa liittymämäärää merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Kesäkuun 2008 lopussa liittymiä oli 1 492 000 kappaletta, kun niitä vuotta aiemmin oli 1 170 000. DNA on siis kasvattanut liittymämääräänsä yli 300 000 liittymällä vuodessa. Maaliskuunkin lopusta kesäkuun loppuun liittymien määrä nousi 77 000 liittymän verran.

DNA on voittanut markkinaosuutta muilta operaattoreilta. "Kilpailu on edelleen kiristynyt matkaviestinliiketoiminnassa. Kaikki pääkilpailijamme ovat osallistuneet aggressiivisesti tarjouskampanjointiin. Siitä huolimatta DNA kasvoi sekä liikevaihdon että liittymämäärän osalta alkuvuonna selvästi kilpailijoitaan enemmän", DNA:n konsernijohtaja Jan-Erik Frostdahl sanoi tulostiedotteessa.
Liittymäkohtainen liikevaihto oli keskimäärin 25,3 euroa vuoden alkupuoliskolla. Se laski viime vuodesta, jolloin se oli vielä 27,8 euroa. Viime aikoina mobiililaajakaistojen suosio on ollut nousussa ja tällä alueella DNA:lla on suurempi markkinaosuus kuin kokonaisuutena matkapuhelinliittymissä.

DNA julkisti tänään vuoden 2008 alkupuoliskon tuloksensa. Tulos parani viime vuoden vastaavasta ajanjaksosta: liikevaihto nousi 212 miljoonasta 319 miljoonaan euroon ja liikevoitto 18 miljoonasta 49 miljoonaan euroon. Kasvanut matkaviestinnän liittymämäärä oli yhtenä syynä parantuneen tuloksen takana.
Töihin AfterDawniin

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja