Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple korjaamassa iPhonen 3G-ongelmaa

Markus Lehtiniitty

Apple korjaamassa iPhonen 3G-ongelmaa
Wall Street Journalin mukaan Apple valmistelee ohjelmistopäivitystä, jonka pitäisi tarjota lääke iPhone 3G:ssä esiintyneisiin 3G-yhteysongelmiin.

Kerroimme aikaisemmin tällä viikolla iPhone 3G:n kanssa esiintyvistä ongelmista: puhelut voivat katkeilla ja puhelin ei pysy 3G-verkossa, vaikka kenttää olisikin riittävästi.
Ongelmista on syytetty iPhone 3G:ssä käytössä olevaa Infineonin valmistamaa piirisarjaa, mutta ongelma voikin olla piirisarjan ja ohjelmiston yhteispelissä. Apple ei ole julkisuudessa kommentoinut asiaa laisinkaan eikä ole myöskään selvää koskevatko ongelmat kaikkia valmistettuja 3G-iPhoneja.

Ongelmat ovat kuitenkin mahdollisesti korjattavissa ohjelmistopäivityksellä, jollaisen kimpussa Applen parhaillaan kerrotaan tekevän töitä. On esitetty, että nykyisissä ohjelmistoversioissa iPhone 3G vaatisi liian hyvää laatua verkolta ja tämän takia se vaihtaisi vielä toimivissa olosuhteissa jo pois 3G-verkoista.

Väitetyn ongelmat korjaavan ohjelmistopäivityksen kerrotaan olevan tulossa lähiviikkojen aikana.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja