Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Touch Diamond vuoden älypuhelin Euroopassa

3
Markus Lehtiniitty

HTC Touch Diamond vuoden älypuhelin Euroopassa
Euroopan kodinelektroniikkalehtien järjestö EISA on valinnut jälleen vuoden puhelimet kolmessa kategoriassa. Vuoden älypuhelimeksi valittiin HTC:n Touch Diamond, vuoden musiikkipuhelimeksi Sony Ericssonin W980i ja vuoden kamerapuhelimeksi Samsung SGH-G810.

HTC Touch Diamond on Windows Mobile -alustaan perustuva kosketusnäyttöinen älypuhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3G-yhteydet HSDPA-tuella, WLAN, 2,8 tuuman näyttö, 3,2 megapikselin kamera, 4 gigatavun sisäinen muisti ja GPS-paikannus. Käyttöliittymää on ryyditetty HTC:n omalla TouchFLO:lla. Touch Diamondissa on panostettu myös ulkoiseen tyylikkyyteen.
Sony Ericssonin W980i:tä vuoden musiikkipuhelimeksi siivitti muun muassa laitteesta löytyvä FM-lähetin, jonka avulla puhelimessa olevaa musiikkia voi kätevästi kuunnella esimerkiksi autoradion kautta. W980i:ssä on musiikille tilaa 8 gigatavua ja lisäksi muun muassa 3,2 megapikselin kamera.

Samsung SGH-G810, joka ei ole myynnissä Suomen markkinoille, tarjoaa viiden megapikselin kameran automaattitarkennuksella, kunnollisella xenon-salamalla ja linssinsuojuksella sekä harvinaisesti myös 3x optisella zoomilla.

Nokiaa ei EISA tänä vuonna palkinnut. Viime vuonna Nokian N95 palkittiin vuoden parhaana mediapuhelimena.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

2fat2fly (vahvistamaton)

3

nokia on 3 vuotta jäljessä kehityksestä. Pojat on ostaneet applet ja kopioidaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja