Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palm Treo Pro tulossa

8
Markus Lehtiniitty

Palm Treo Pro tulossa
Palmin tulevasta Treo Pro -älypuhelimesta on vuotanut verkkoon tietoja ja kuvia. Aiemmin kyseisestä puhelimesta on huhuttu nimellä Treo 850, mutta lopullinen myyntinimi tullee olemaan Treo Pro.

Treo Prossa on luonnollisesti kosketusnäytön ohella myös QWERTY-näppäimistö.
Uutuus näyttää varsin tyylikkäältä. Tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat tarkkuudeltaan 320x320 pikselin kosketusnäyttö, kahden megapikselin kamera, GPS-paikannus, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet, microSD-muistikorttipaikka ja 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä. Treo Pron käyttöjärjestelmä on Windows Mobile Professional 6.1.

Kyseessä on nelitaajuus-GSM-puhelin ja kolmitaajuus-3G-puhelin. 3G-verkoissa tuetaan myös nopeita HSDPA-datayhteyksiä. ROM-muistia Treo Prosta löytyy 256 megatavua muistia ja 128 megatavua RAM-muistia.

Treo Pron julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei ole toistaiseksi tietoa.

Kommentit (8)

jaahas (vahvistamaton)

1

Ruma ku mikä! Itse en pystyisi itselleni perustelemaan miksi noin ruman luurin ostaisin. Ja ilmeisesti tulee olemaan vielä aika pulla (paksu siis).

Vastaa
lol (vahvistamaton)

5

hyi helvetti!!!!!!!! en ikinä osta noin vitun rumaa puhelint!!!!!! kameraki on vaa 2 megapikselii!

Vastaa
keijjoo (vahvistamaton)

6

niin sehän ei vissiin ihan kamera puhelimeksi olekkaan aiottu.mutta mä tykkään lookista.ammattimaisen näköinen.

Vastaa
baltsar (vahvistamaton)

7

#

keijjoo @ 20.8.2008 18:22

niin sehän ei vissiin ihan kamera puhelimeksi olekkaan aiottu.mutta mä tykkään lookista.ammattimaisen näköinen.Eihän toi puhelin ole tarkoitettu kellekkään perustahvoille jotka kattoo aina heti ensimmäisenä montako megapielii puhelimen kamerassa on tai että onko se joku "music edition" kyseinen puhelin on tarkoitettu hiukan enemmän ammattitason puhelinkäyttäjille jotka todella tarvitsevat luotettavan ja tärkeän näköisen puhelimen. Itse olen täysin samaa mieltä kuin keijjoo

Vastaa
shinmai (vahvistamaton)

8

Joo ei ole nyt kyseessä mikään teinipulliaisten herutusluuri, vaan työkalu.

Ulkonäkö nyt on mitä on, mutta kun luurista löytyy perus 3G, WiFi ja GPS-roippeitten lisäksi tosiaan se 128Mb käyttömuistia, 320x320 kosketusnäyttö ja 400MHz suoritin ja vihdoin palmportin (vai mikä se palmin oman liittimen nimi olikaan) tilalla perus microUSB-portti, niin ei juurikaan kiinosta kameran megapikselit (ja niinkuin jokainen joka on kameraa käyttänyt muuten kuin pissistyyliin peilin kautta tiettää, ei ne megapikselit sitä kuvanlaatua näytä, vaan kuvan kokoa. Ei siitä isommasta kuvasta ole iloa jos kennot on niin paskat että koko kuva on puuroa).

Lisäksi luurissa on vielä tuo uusi WM6.1 pro, josta olen standard-versiota testaillut omassa HTC:ni, ja voin sanoa että on aivan mieletön päivitys WM6:n ainakin smartphone-puolella.

Tätä odottelen innolla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja