Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Dream sai FCC:n hyväksynnän

1
Markus Lehtiniitty

HTC Dream sai FCC:n hyväksynnän
Ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, HTC Dream, on läpäissyt Yhdysvaltain televalvontakomissio FCC:n testit. Tämä tarkoittaa, että Dreamin julkistus on melko lähellä. Joidenkin tietojen mukaan julkistus tapahtuisi 17. syyskuuta ja myyntiin Dream tulisi Yhdysvalloissa 24. syyskuuta.

Olemme aiemmin kertoneet HTC Dreamista täällä.

HTC Dream on varustettu 3G-yhteyksillä, kosketusnäytöllä, esiin liukuvalla QWERTY-kokonäppäimistöllä, kolmen megapikselin kameralla, Bluetooth- ja WLAN-yhteyksillä. Dreamista löytyy myös ns. "jogball"-ohjain, eli pieni pallo jonka päällä sormea liikuttamalla puhelimen ohjaaminen onnistuu.

Dream on aluksi tulossa saataville vain T-Mobile-operaattorille Yhdysvaltoihin, mutta saatavuuden pitäisi laajentua nopeasti.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Spike_B (vahvistamaton)

1

Vaikuttaa aika mielenkiintoiselta vehkeeltä, tuossa on lähestulkoon kaikki mitä seuraavalta puhelimeltani vaadin. Pistetäänpä nimi korvantaa, jos vaikka rantautuisi Suomeenkin ennen vuotta 2026 :P.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja