Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin käyttöliittymästä kuvia, lopullinen versio lähestyy

2
Markus Lehtiniitty

Androidin käyttöliittymästä kuvia, lopullinen versio lähestyy
Ensimmäisen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä toimivan puhelimen julkistus on aikaisempien tietojen mukaan vain muutaman viikon päässä. Ensimmäinen Android-puhelin tullee olemaan HTC Dream.

Google on nyt julkistanut sovelluskehittäjille Android-alustansa kehitystyökalupaketista version 0.9, jonka myötä Androidin käyttöliittymästä on ilmestynyt myös tuoreita kuvankaappauksia.
Uudet kuvankaappaukset paljastavat muun muassa uuden aloitusnäytön, jolla on ns. widget-ohjelmia, joita voi raahata näytöllä. Vastaavanlainen ratkaisuhan on muun muassa juuri testissämme olleessa Samsungin TouchWiz SGH-F480:ssa.

Muutenkin Androidin käyttöliittymä vaikuttaa varsin tyylikkäältä, vaikkakin värejä olisi voinut ehkä käyttää enemmänkin, esimerkiksi alla näkyvässä laskimessa.

Töihin AfterDawniin

Kommentit (2)

Teemu

1

Ei yhtään hullumman näköinen... Ihan mielenkiinnolla odotan miltä lopullinen versio näyttää :)

Vastaa
BlasterX (vahvistamaton)

2

Talvella tulee nykyisen puhelimen (Samsung D600e) iäksi 3 vuotta, ja siihen saumaan olisi tarkoitus ostaa uusi luuri. Tämä on todellakin varteenotettava vaihtoehto... Toivottavasti tuovat markkinoille edes suht valmiin tuotteen, ettei tarvi päivitellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja