Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti hiilikuitukuorisen 8800 Carbon Arten

4
Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti hiilikuitukuorisen 8800 Carbon Arten
Nokia julkisti tänään uuden lisäyksen luksuspuhelinten 8000-sarjaan: 8800 Carbon Arten.

8800 Carbon Arten kuorissa on käytetty materiaaleina hiilikuitua, titaania, ruostumatonta terästä sekä hiottua lasia. Nokia kertoo jokaisen yksityiskohdan olevan tarkkaan suunniteltu. Lisäksi kuorissa kerrotaan käytetyn erityistä pinnoitetta, joka estää sormenjälkien kiinnittymistä niihin.
8800 Carbon Artessa on myös yksilölliset soittoäänet ja taustakuvat, jotka on suunniteltu juuri tähän malliin. Taustakuva myös vaihtelee automaattisesti läpi päivien. Lisäksi 8800 Carbon Artesta löytyy aiemmistakin Nokioista tuttuja liiketoimintoja: tulevan puhelun soittoäänen voi mykistää kääntämällä puhelimen pöydällä näyttö alaspäin ja kellon saa näkyviin näytölle napauttamalla kaksi kertaa näytön alapuolelle.

Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella, musiikkisoitin, OLED-tekniikalla toteutettu kahden tuuman näyttö, neljän gigatavun sisäinen tallennusmuisti sekä Bluetooth stereotuella. 8800 Carbon Arte tukee kolmea GSM-taajuutta (900/1800/1900 MHz) sekä on myös 3G-puhelin (2100 MHz).

Myyntipakkauksessa mukana tulee tavallisten varusteiden lisäksi Bluetooth-kuulokkeet, pöytäteline sekä nahkainen kotelo puhelimelle.

8800 Carbon Arten pitäisi tulla saataville kolmannen vuosineljänneksen aikana ja veroton hinta-arvio uutuudelle on 1 100 euroa.Kommentit (4)

Topi (vahvistamaton)

2

Tollasen ostan pojalle rippilahjaksi! Jos on hyvä niin koko perheelle samanlaiset!! Kelpaa puhua eikä ole heti hajalla

Vastaa
Tiinu (vahvistamaton)

3

Vau, täytyy myöntää että kuulostaa luksukselta mutta hinta on tyrmäävä!
Vähän arvelluttaa myös tuo puhelimen nurinpäin kääntösysteemi ja tuo toinen, onko se nyt loppujen lopuksi hintansa väärti?
Silti en kiellä etteikö tuommoinen luuri kelpaisi kenelle tahansa :p

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja