Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palm julkisti Treo Pron

1
Markus Lehtiniitty

Palm julkisti Treo Pron
Palm julkisti tänään virallisesti Treo Pron, josta kerroimme jo muutama päivä sitten. Treo Pro on Microsoftin Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin. Siinä on sekä kosketusnäyttö että QWERTY-näppäimistö.

Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat 3G kolmella taajuudella ja HSDPA-datayhteyksillä, GPS-paikannus, WLAN-yhteys, kahden megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, 256 megatavun ROM-muisti ja 128 megatavun RAM-muisti, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä Bluetooth-yhteys. Treo Pron TFT-tekniikalla toteutetussa näytössä on pikseleitä 320x320.
Luonnollisesti Treo Prosta löytyvät kaikki tutut Windows Mobile -ohjelmat kuten esimerkiksi mobiiliversiot Internet Explorerista sekä Windows Media Playeristä.

Treo Pro on Palmin uusi lippulaivamalli.

Myyntiintuloajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Myöskään hinnasta ei ole vielä tietoa.

Lisää tietoa Palm Treosta Palmin omilta sivuilta (englanniksi).

Video jutun lopussa!

Kommentit (1)

tomppa (vahvistamaton)

1

ominaisuudet kuulostavat lupaavilta, saa nähdä miten nopeasti käyttöliittymä toimii ja internet sun muut, myös tietoturva alkaa olemaan aika oleellinen jo kännyköissä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja