Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone Venäjälle, hinta ilman liittymää 1000 dollaria

Markus Lehtiniitty

iPhone Venäjälle, hinta ilman liittymää 1000 dollaria
Uutistoimisto Reuters kertoi tänään Applen iPhone 3G:n saapuvan virallisesti Venäjän markkinoille todennäköisesti lokakuussa MTS-operaattorin kautta. Venäläinen talouslehti Vedomosti puolestaan kertoo myös kahden muun suuren venäläisoperaattorin, MegaFonin ja Vimpelcomin tehneen sopimukset iPhone 3G:n myymisestä Venäjällä.

Liittymättömän iPhone 3G:n hinnaksi Venäjällä on tulossa noin 1000 dollaria eli lähes 700 euroa. Liittymäsopimuksella varustettuna iPhone 3G:n myyntihinta laskee kuitenkin noin 200 dollariin sopimuskauden kokonaishinnan pysyessä noin 1000 dollarissa.
Venäjä on ollut Kiinan ohella yksi suurimmista markkinoista, joilla iPhone 3G ei toistaiseksi ole ollut saatavilla. iPhonesta on muodostunut statussymboli Venäjällä ja muista maista hankittuja iPhoneja on viety suuria määriä Venäjälle.

Apple tai kyseessä olevat operaattorit eivät ole kommentoineet tietoja. Lisätietoa iPhone 3G:n saapumisesta Venäjälle Reutersin uutisesta sekä Vedomostin Google Kääntäjällä englanniksi käännetystä uutisesta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja