Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin PlayNow Arena -musiikkikauppa auki 25. elokuuta?

Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin PlayNow Arena -musiikkikauppa auki 25. elokuuta?
Sony Ericssonin PlayNow Arena -palvelu aukeaa tämän hetken tietojen mukaan ainakin Ruotsissa, ja mahdollisesti myös Pohjoismaissa, 25. elokuuta, eli ensi viikon maanantaina. Lanseerauksen pitäisi tapahtua heti aamusta. PlayNow Arenassa tullaan myymään niin musiikkia, pelejä, soittoääniä, sovelluksia sekä teemoja puhelimiin.

Musiikkikaupan kappaleet tulevat olemaan DRM-vapaita eli niissä ei ole kopiosuojausta, joka tarkoittaa, että tiedostoja voi siirrellä ja tallentaa CD-levyille ilman rajoituksia.
Avauspäivänä 25. elokuuta musiikkikaupan valikoiman luvataan kattavan miljoona kappaletta, josta sen kerrotaan kasvavan melko nopeasti viiteen miljoonaan kappaleeseen. Mukana ovat suuret levy-yhtiöt Sony BMG, Warner Music ja EMI. Ruotsissa yhden musiikkikappaleen hinta tulee olemaan 9 kruunua eli noin 0,96 euroa. Euroalueella hinta asettunee siis muista musiikkikaupoista tuttuun 0,99 euron kappalehintaan.

Suurempaan määrän Euroopan maita PlayNow Arenan pitäisi tämän hetken tietojen mukaan laajentua vielä vuoden 2008 aikana ja maailmanlaajuiseksi puolestaan vuoden 2009 aikana.

Sony Ericssonin uusi musiikkipalvelu haastaa muun muassa Nokian musiikkikaupan. Nokian myymät musiikkikappaleet ovat varustettuja kopiosuojauksilla ja tältä osin Sony Ericssonin PlayNow Arena tulee eroamaan siitä merkittävästi. Sony Ericsson on panostanut vahvasti musiikkiin Walkman-puhelimillaan, joiden ominaisuuksia uusi musiikkikauppa tulee täydentämään.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja