Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-puhelimissa ei Bluetooth-yhteyttä?

Markus Lehtiniitty

Google-puhelimissa ei Bluetooth-yhteyttä?
Googlen Android-käyttöjärjestelmästä ei vielä tällä hetkellä löydy tukea yleiselle langattomalle Bluetooth-yhteydelle. Tämä selviää viime viikolla julkaistusta uusimmasta kehitystyökalujen paketista.

Linuxin päälle rakennetusta Androidista puuttuu Bluetooth-rajapinta toistaiseksi täysin. Näin sovelluskehittäjillä ei ole myöskään mahdollisuutta luoda Android-alustalle Bluetoothia hyödyntäviä sovelluksia.
Ensimmäisen Androidilla varustetun puhelimen, HTC Dreamin, josta olemme kertoneet jo useasti aiemmin, pitäisi olla tulossa myyntiin vielä tämän vuoden puolella.

Vaikka tällä hetkellä ei Androidista Bluetooth-tukea vielä löydy ja julkistukseen ei ole kovin paljon aikaa, on yhä mahdollista, että Bluetooth laitteista tulee löytymään. Osa sovelluskehittäjistä nimittäin arvelee jo seuraavan syyskuussa julkaistavan Android-version sisältävän suppean tuen Bluetoothille. Monet myös uskovat, että HTC ei voi tuoda markkinoille puhelinta, josta Bluetooth puuttuisi.

Bluetooth on nykyään perusominaisuus lähes kaikissa puhelimissa lukuun ottamatta aivan halvimpia puhelinmalleja.

Googlen Android-käyttöjärjestelmä ja HTC Dream ovat aiheuttaneet paljon keskustelua viime aikoina.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja