Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin musiikkikauppa avautui

Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin musiikkikauppa avautui
Sony Ericssonin PlayNow Arena -palveluun kuuluva musiikkikauppa avautui, aiemmin uutisoimamme ennakkotiedon mukaisesti, tänään neljässä maassa: Suomi, Ruotsi, Norja sekä Tanska.

Musiikkikaupan kaikki kappaleet ovat kopiosuojaamattomia ja niitä löytyy palvelun avautuessa valikoimista yli miljoonan kappaleen verran. Musiikin ostaminen onnistuu niin tietokoneella kuin pelkällä puhelimellakin. Kappaleet maksavat 0,99 euroa luottokortilla maksettuna ja 1,30 euroa, kun maksu suoritetaan mobiilisti.
Tietokoneelle ladattaessa kappaleet ovat formaatiltaan MP3-tiedostoja 320 kilobittiä/sekunnissa ja puhelimeen suoraan kaupasta ladattaessa formaatti on AAC+ ja 64 kilobittiä/sekunnissa. Yhdellä ostolla kappaleen voi ladata sekä puhelimeen että tietokoneelle.

Musiikin lisäksi PlayNow Arenan tarjontaan kuuluvat pelit, soittoäänet, taustakuvat ja teemat Sony Ericssonin puhelimiin.

Puhelinvalmistajista myös Nokia on panostanut vahvasti musiikkikauppaansa. Merkittävin ero Sony Ericssonin uudessa musiikkikaupassa verrattuna Nokian on tarjokkaaseen on kappaleiden kopiosuojaamattomuus.

Tutustu Sony Ericssonin PlayNow Arena -palveluun tästä ja musiikkikauppaan tästä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja