Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti S740-älypuhelimen

4
Markus Lehtiniitty

HTC julkisti S740-älypuhelimen
HTC on julkistanut S740-mallin, jossa on sekä tavallinen puhelinnäppäimistö että esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö. Uutuuden muotoilu muistuttaa erittäin paljon HTC:n kosketusnäyttöistä Touch Diamond -mallia, mutta S740:stä ei kosketusnäyttöä löydy.

S740:n käyttöjärjestelmä on Microsoftin Windows Mobilen versio 6.1 Standard. Näyttö on kooltaan 2,4 tuumaa ja tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä.
Tärkeimpiin S740:n ominaisuuksiin lukeutuvat 3,2 megapikselin kamera (ei automaattitarkennusta), GPS-paikannus, FM-radio, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. S740 tukee GSM-verkkoja neljällä taajuudella ja 3G-verkkoja (WCDMA) kahdella taajuudella (900/2100 MHz). 3G-verkoissa S740 tukee HSDPA-datayhteyksiä.

Painoa S740:llä on 140 grammaa ja mitat ovat 116,3 x 43,4 x 16,3 millimetriä. S740:n luvataan tulevan saataville Euroopassa syyskuun aikana. Se täydentää HTC:n uuden tyylin valikoiman Touch Diamondin ja Touch Pron rinnalla.

Kommentit (4)

Dissis (vahvistamaton)

1

siina vasta peli, ei paina paljon mitään, isonäyttö ja melkein kun kannettavan näppis, parempaa saa etsiä.

Vastaa
Tofupekoni (vahvistamaton)

2

Aika turhalta väliinputoaja mallilta vaikuttaa... Toi qwerty on ihan siisti jippo, mutta mitään muuta erikoista ei löydy. Keskinkertainen kamerakin. Jos olis erityisen iso näyttö, ni sitte olis jotain "näyttöä", että kannattais harkita, mut eipä toi 2,4'' oo mikään ihmeellinen.

Elikkä keskinkertainen puhelin qwerty näppiksellä. Tuskin hintakaan kovin matala...

Vastaa
Maisteri Ismo (vahvistamaton)

3

Ööh...suhteellisen pieni näyttö älypuhelimeen, ei mikään maata järisyttävä kamera. Kyllähän tuo näppäimistö asiansa ajaa. Mutta itse olisin toivonut suurempaa näyttöä, esim. 3,5", sama kuin iPhonessa, tai edes 3,0".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja