Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäisistä Android-puhelimista löytyy sittenkin Bluetooth

Markus Lehtiniitty

Ensimmäisistä Android-puhelimista löytyy sittenkin Bluetooth
Uutisoimme aiemmin tällä viikolla tiedoista, joiden mukaan Googlen Android-käyttöjärjestelmästä puuttuisi tuki Bluetoothille. Nyt Google on kuitenkin kumonnut arvailut väärinä ja vahvistanut, että Bluetooth-tuki tulee löytymään jo heti ensimmäisistä Android-laitteista.

Android-käyttöjärjestelmän kehityspaketin 0.9-versiosta ei löydy Bluetooth-rajapintaa. Googlen mukaan kuitenkin ensimmäiset Android-puhelimet tulevat laitetasolla tukemaan Bluetoothia. Sovelluskehittäjille mahdollisuus Bluetoothin hyödyntämiseen avataan myöhemmin.
Bluetooth-kuulokkeiden ja muiden lisävarusteiden käyttö tulee siis olemaan alusta asti mahdollista myös Android-laitteissa, mutta kolmansien osapuolten sovelluksiin Bluetooth-mahdollisuus tulee vasta myöhempänä ajankohtana, kun Google julkaisee rajapinnat myös kehittäjille.

Google luopui kolmansille osapuolille tarjottavasta Bluetooth-tuesta saadakseen Android-käyttöjärjestelmän saavuttaakseen aikataulutavoitteensa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja