Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG tähtää ensin kolmospaikalle ja lopulta ykköseksi puhelinmarkkinoilla

3
Markus Lehtiniitty

LG tähtää ensin kolmospaikalle ja lopulta ykköseksi puhelinmarkkinoilla
LG tähtää nousevansa kolmanneksi suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi vuonna 2010 ja tavoittelee markkinaosuutensa kasvattamista nykyisestä alle 10 prosentista 15 prosenttiin.

"Haluamme nousta tukevasti kolmen suurimman joukkoon 2010 ja ajan myötä saavuttaa ykköspaikan", LG:n mobiiliyksikön johtaja Scott Ahn kertoi Financial Timesin haastattelussa.
Markkinaykkösen Nokian haastamiseksi LG:n tulisi kasvattaa markkinaosuuttaan merkittävästi ja samanaikaisesti Nokian pitäisi menettää merkittävästi osuuttaan.

LG:n asemaa ovat viime aikoina parantaneet monet onnistuneet keskihintaluokan tyylimallit sekä kosketusnäyttöiset mallit. LG on myynyt jo yli seitsemän miljoonaa kosketusnäytöllä varustettua puhelinta.

LG pyrkii kasvamaan panostamalla aiempaa voimakkaammin kehittyville markkinoille ja täten myös aiempaa enemmän halvempiin puhelinmalleihin. Alkuvuoden aikana LG myi 52,1 miljoonaa puhelinta ja koko vuonna sen tarkoituksena on myydä 100 miljoonaa puhelinta.

Tutkimusyhtiö Gartnerin tuoreen arvion mukaan Nokia hallitsi toisella vuosineljänneksellä matkapuhelinmarkkinoita 39,5 prosentin osuudella. Markkinaosuutta ovat menettäneet Motorola ja Sony Ericsson. Jatkossa puhelinmarkkinoiden kasvua voivat hidastaa heikkenevä taloudellinen kehitys ja inflaatio, erityisesti polttoaineiden ja ruoan hinnan kohoaminen.

Kommentit (3)

henkka (vahvistamaton)

3

Ennustan,että:
Samsung nousee maailman suurimmaksi matkapuhelimien valmistajaksi -2010 aikana!!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja