Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vertulta tulossa uudistettu Signature-luksuspuhelin?

2
Markus Lehtiniitty

Vertulta tulossa uudistettu Signature-luksuspuhelin?
Nokian omistaman Vertun luksuspuhelinmallisto saattaa saada päivityksen lähiaikoina. Signature-mallin veikkaillaan päivittyvän uusilla ominaisuuksilla. Vertu-puhelimissa on panostettu enemmän tyyliin ja materiaaleihin kuin suureen määrään ominaisuuksia.

Uudistuksessa Signature-mallin ulkoasua hiottaisiin verrattuna nykyiseen malliin ja uusia ominaisuuksia tulisivat olemaan ainakin 3G- ja WLAN-yhteydet. Lisäksi mallissa olisi OLED-tekniikalla toteutettu näyttö. Uusi 3G-Signature tukisi neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz) ja kahta 3G-verkkojen WCDMA-taajuutta (850/2100 MHz). Lisäksi laitteesta löytyy esimerkiksi Bluetooth, sähköpostituki sekä korkealaatuinen kaiutin.
Signature-mallia on saatavissa sekä tavanomaisemmilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kuorilla kuin myös kuorilla, joissa on käytetty 18 karaatin kultaa. Hinta vaihtelee merkittävästi valittujen kuorien mukaan.

Jokaisen Vertu-puhelimen varustukseen kuuluu Vertu Concierge -palvelunumero, jonka kautta puhelimen omistaja saa henkilökohtaista palvelua ja avustusta.

Lisätietoa Signaturen uudistumisesta:
-Juttu Engadget-blogissa (englanniksi)
-WLAN-testihyväksyntä (PDF-tiedosto)

Kommentit (2)

Perzon (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Signature-mallia on saatavissa sekä tavanomaisemmilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kuorilla kuin myös kuorilla, joissa on käytetty 18 karaatin kultaa. Hinta vaihtelee merkittävästi valittujen kuorien mukaan.

:DD vai vaihtelee hinta merkittävästi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja