Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin XPERIA X1:n myyntiintuloaikataulu epäselvä

Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin XPERIA X1:n myyntiintuloaikataulu epäselvä
Sony Ericssonin XPERIA X1:n myyntiintuloaikataulun kanssa on ilmassa epäselvyyttä. Sony Ericsson julkisti XPERIA X1:n jo yli puoli vuotta sitten, helmikuussa, ja ilmoitti silloin sen tulevan myyntiin vuoden toisella puoliskolla.

Tämän jälkeen Sony Ericssonin sivuilla kerrottiin markkinoilletulon ajoittuvan vasta helmikuuhun 2009. Seuraavaksi monien tietojen mukaan tarkemmaksi saatavuusajankohdaksi asettui lokakuu 2008, jonka jälkeen Sony Ericssonin sivuille puolestaan päivittyi saatavuusajankohdaksi vuoden 2009 tammikuu, joka tarkoittaisi XPERIA X1:n myöhästymistä alkuperäisestä ilmoituksesta. Sony Ericssonin edustaja myös vahvisti tämän tiedon ja kertoi myöhästymisen johtuvan ongelmista Windows Mobilen kanssa.

Nyt Sony Ericssonin edustaja on kuitenkin kertonut uutistoimisto Reutersille XPERIA X1:n tulevan markkinoille vielä tämän vuoden puolella."Myöhästymistä ei todellakaan tapahdu. Olemme sanoneet sen tulevan markkinoille neljännellä vuosineljänneksellä ja olemme saavuttamassa sen", Sony Ericssonin edustaja Merran Wrigley sanoi.

Pitkästä ajasta julkistuksen ja myyntiintulon välillä on kuitenkin pääteltävissä, että Sony Ericssonilla on ollut ainakin jonkinlaisia ongelmia XPERIA X1:n kanssa.

XPERIA X1 on Microsoftin Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmällä, kosketusnäytöllä ja esiin liukuvalla QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettu älypuhelin. XPERIA X1:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat suuri kolmen tuuman kosketusnäyttö, 3,2 megapikselin kamera, 3G- ja HSDPA-tuki, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä GPS-paikannus. Se on Sony Ericssonin ensimmäinen Windows Mobile -puhelin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja