Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia uudistamassa Ovi-palveluitaan ensi viikolla?

Markus Lehtiniitty

Nokia uudistamassa Ovi-palveluitaan ensi viikolla?
Nokia saattaa olla uudistamassa Ovi-palveluitaan ensi viikolla. Nokia esittelee ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona (9.9. ja 10.9.) "Ovi-elämyksen uusia osia" virtuaalisessa tapahtumassa.

Tarkempaa tietoa, mitä Nokia tulee esittelemään ei toistaiseksi ole. Aiemmin on liikkunut tietoja esimerkiksi videokaupasta ja Nokian karttapalvelun laajenemisesta myös verkkopalveluksi. Viime viikolla Nokia avasi muun muassa kalenterin ja yhteystietojen synkronointipalvelun ja uudisti samalla Ovi-palvelun etusivua.
Ovi-sateenvarjon kautta pääsee tällä hetkellä käsiksi Nokian kartta-, musiikki- ja pelipalveluihin, mutta ne eivät varsinaisesti ole integroituja Ovi-kokonaisuuteen vaan ovat itsenäisiä palveluita. Ensi viikon tilaisuudessa voi olla kyse myös näiden paremmasta yhdistämisestä osaksi Ovi-palvelua. Nokiaa on aiemmin moitittu sen palvelujen hitaasta kehittymisestä ja palvelujen huonosta yhdistämisestä kokonaisvaltaisemmiksi kokonaisuuksiksi.

Nokia on aiemmin käyttänyt ns. "virtual lauch" -tapahtumia, eli verkossa tapahtuvia esittelyjä, julkistaessaan yrityspuhelimet E71 ja E66 sekä viime viikolla N85:n ja N79:n. Virtuaalisessa tapahtumassa on mahdollista keskustella pikaviestein Nokian edustajien kanssa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja