Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson julkisti G705:n

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson julkisti G705:n
Sony Ericsson julkisti tänään G705-puhelimen. Kyseessä on liukukansirakenteinen keskihintaluokan puhelin. Julkistus tapahtui päivää myöhemmin kuin, mitä olimme aiemmin kertoneet.

G705:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera (ei automaattitarkennusta), GPS-paikannus, internet-selain, sähköposti (+Exchange ActiveSync -tuki), 2,4 tuuman näyttö, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, FM-radio ja puhelimen näytön kuvan automaattinen kääntö. G705:lla onnistuu myös kätevästi videoiden lataus YouTube-verkkopalveluun. Mukana tulee yhden gigatavun Memory Stick Micro -muistikortti.
GPS-paikannuksen hyödyntämiseen G705:stä löytyy Wayfinder- ja Google Maps for mobile -ohjelmat. Wayfinder-ohjelman mukana seuraa kolmen kuukauden ilmainen navigoinnin mahdollistava lisenssi. Kyseessä on nelitaajuus-GSM- ja yhden taajuuden (2100 MHz) 3G-puhelin. G705 tukee HSDPA-datayhteyttä 3G-verkoissa. Lisäksi G705 tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä GSM-verkoissa.

G705:n erillinen Amerikan markkinoille tarkoitettu versio on yksi ensimmäisistä puhelimista, jotka tukevat nopean HSDPA-datayhteyden lisäksi myös HSUPA-datayhteyksiä. Näistä HSDPA nopeuttaa tiedon lataamista, HSUPA puolestaan lähettämistä 3G-verkoissa. Lisäksi Amerikka-versio tukee useampia 3G-taajuuksia.

G705:n mitoiksi ilmoitetaan 95 x 47 x 14,3 millimetriä ja painoksi 98 grammaa. Saataville sen luvataan saapuvan vuoden 2008 neljännen neljänneksen alkupuolella eli luultavimmin loka-marraskuussa. Hinnasta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta G705 tulee asettumaan keskihintaluokkaan, joka tarkoittaa hinnan asettuvan noin 300-400 euroon.

Lisää tietoa (englanniksi) ja kuvia Sony Ericssonin lehdistötiedotteesta.

Sony Ericsson julkisti myös G705:stä G705u-erikoismallin, joka tuo lisäominaisuutena UMA-toiminnallisuuden. G705u on kuitenkin tulee saataville vain Orange-operaattorin kautta eikä täten saavu Suomen markkinoille. UMA on tekniikka, joka mahdollistaa puhelun siirtymisen matkapuhelinverkon ja WLAN-verkon välillä.Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja