Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti uusia kosketusnäyttöpuhelimia

7
Matti Vähäkainu

HTC julkisti uusia kosketusnäyttöpuhelimia
Kirjoitimme viime viikolla huhuista, joiden mukaan HTC olisi tuomassa markkinoille huikean 3.8 tuuman WVGA -kosketusnäytöllä varustetun Touch HD -puhelimen. Yritys vahvisti huhut hiljattain. Touch HD -mallin lisäksi se julkisti myös Touch 3G ja Touch Viva -mallit.

Touch HD:n ominaisuudet ovat juurikin samat kuin huhuttiin. 480 x 800 -resoluution näytöltä voi nauttia uusimmasta TouchFLO 3D -käyttöliittymästä. Puhelimesta löytyy myös A-GPS, WLAN, HSDPA, 5 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, 3.5mm kuulokeliitäntä ja tv-ulostulo.
Kaksi muuta mallia - Touch 3G ja Touch Viva - ovat alkuperäisen HTC Touch -puhelimen perillisiä myös ulkonäöllisesti. Touch Vivasta löytyy 2.8 tuuman kosketusnäyttö, WLAN, 2 megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka. Touch 3G on kutakuinkin sama puhelin paremmalla 3,15 megapikselin kameralla ja 3G-yhteyksillä. Vivassa riittää puheaikaa viideksi tunniksi ja valmiusaikaa 200 tunniksi. Vastaavat lukemat 3G:ssä ovat samat kuin isoveli Touch HD:ssa, eli 6 tuntia 30 minuuttia ja 450 tuntia.

Alla kuvat järjestyksessä: Touch Viva, Touch 3G ja Touch HD.

Kommentit (7)

Questo (vahvistamaton)

2

Tekisivät jonkun oikein halvan (n.150€) kosketus näyttö puhelimen ni myis varmaan niin perkuleen hyvin että!

Vastaa
Nokia (vahvistamaton)

3

Ihan näteiltä näyttää ja ominaisuudet kohillaan. Käyttömukavuus ja kosketusnäytön herkkyys on sitten eri asia. Nokiahan julkaisee kosketusnäytöpuhelimia jokaiseen hintaluokkaan. Kuhan tulisivat jo!!

Vastaa
HTC käyttäjä (vahvistamaton)

4

HTC:n diamond ainakin antaa loistavaa feedbackiä värinän muodossa, joten kosketusnäytön käyttö on aivan omaa luokkaansa (itse tykkään ainakin). Kova odotus uusille tulokkaille :)

Vastaa
noksu (vahvistamaton)

6

Eiks HTC diamond oo aika hidas? kokeilin kaupassa ja tuntuu että se reakoi kosketukseen tosi hitaasti. toivottavasti tämä on korjaantunut uusissa vehkeissä

Vastaa
erpe (vahvistamaton)

7

Miksei Touch HD:n kaikkia tietoja näy tuola vertailusa jos ne kerran tiejetään. Ne vois kyllä lisätä sinne.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja