Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia E72:sta lisätietoa, E63 tulossa myös?

2
Markus Lehtiniitty

Nokia E72:sta lisätietoa, E63 tulossa myös?
Kuhina Nokian tulevien E-sarjan puhelinten ympärillä käy kuumana. Viime viikolla uutisoimme YouTube-videosta, jolla esiintyivät E72- ja E75-mallit ja aiemmin tänään kerroimme E75:n live-kuvista.

Nyt tulevista uutuuksista on paljastunut lisää tietoa. Tämän hetkisten tietojen mukaan E72 on yhdysvaltalaiselle AT&T-operaattorille yksinoikeudella räätälöity malli ja täten se ei olisi tulossa Euroopan markkinoille. Kyseessä olisi siis vastaavanlainen järjestely kuin aikoinaan E61-mallin kanssa, josta Nokia teki E62-erikoisversion AT&T:lle.

Asiasta kertoo Boy Genius Report -sivusto.


Ominaisuuksiltaan E72 vastaisi E71-mallia melko tarkkaan, mutta siinä olisi S60-alustan tuoreempi Feature Pack 2:lla varustettu versio ja muotoilu olisi erilainen.

Nokian omat palvelimet puolestaan ovat paljastaneet E63-mallin. Nokialta on päässyt julkisuuteen E63:n UA-profiili, jossa määritellään puhelimen teknisiä ominaisuuksia palveluntarjoajia varten. Viimeksi näin kävi N85-mallin kohdalla.

E63:n UA-profiili paljastaa muun muassa seuraavat tiedot:
-näytön tarkkuus 320x240 pikseliä
-S60 3rd Edition, Feature Pack 1 -alusta
-3G sekä GPRS- ja EDGE-yhteydet
-WLAN
-stereo-Bluetooth

Itse asiassa Nokialta on vuotanut UA-profiilit kolmelle eri E63-mallille: E63-1, E63-2 ja E63-3 (Nokia voi poistaa profiilit näkyvistä, joten linkit eivät välttämättä toimi). Nämä ovat eri 3G-taajuuksilla varustettuja versioita samasta tuotteesta ja E63-1 tulee olemaan Euroopassa myyntiin tuleva versio. Muuta kuin se, mitä Nokian UA-profiili paljastaa, ei E63:sta vielä tiedetä.

E63:n nimivalinta on erikoinen, sillä yleensä Nokian N- ja E-sarjojen numerointi on edennyt järjestyksessä. E-sarjassa kuitenkin on jo E65- ja E66-mallit.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja