Samsungilta uusi Armani-tyylipuhelin

6
Markus Lehtiniitty

Samsungilta uusi Armani-tyylipuhelin
Samsung julkisti tänään uuden, toisen muotitalo Giorgio Armanin kanssa yhteistyössä suunnitellun puhelimensa, Emporio Armani SAMSUNG NIGHT EFFECTin.

Uutuuden kerrotaan loistavan pimeässä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että puhelimen reunoissa palavat joko siniset, punaiset tai vihreät valot. Samsungin ensimmäinen Armani-puhelin oli varustettu kosketusnäytöllä, kun NIGHT EFFECT taas puolestaan on varustettu perinteisellä numeronäppäimistöllä.

Ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera, 120 megatavun sisäinen muisti ja microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth sekä FM-radio. Kyseessä on 3G-puhelin varustettuna nopeilla HSDPA-datayhteyksillä. Näyttö on kooltaan 2,2 tuumaa ja toteutettu AM OLED -tekniikalla.

Uudessa Armani-puhelimessa on panostettu erityisesti musiikkiominaisuuksiin. Sen sivuilta löytyvätkin musiikin ohjaamiseen tarkoitetut näppäimet ja se on varustettu standardilla 3,5 mm:n kuulokeliitännällä.



"Emporio Armanista pitävät kuluttajat viihtyvät usein yöelämässä. He haluavat tulla nähdyiksi kaupungin vilskeessä hämärän laskeuduttua. Näille nuorille ja cooleille ihmisille NIGHT EFFECT -puhelin on täydellinen asuste", kertoo Giorgio Armani.

Kauppoihin uuden Emporio Armani SAMSUNG NIGHT EFFECTin kerrotaan ilmestyvän marraskuussa. Hinta tulee olemaan noin 429 euroa.

Samsungin lehdistötiedote


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
jehu (vahvistamaton)

1

Jotenkin kuullostaa niin säälittävältä, kun kohderymässä mainitaan sana "cool". Voi voi. Huomattavasti mielenkiintoisempi puhelin ilman valoilmiöitä ja ilman Emporio Armani logoa. Se on minun mielipiteeni.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mölli

2

Miten nii säälittävä??!? on toi hienompi ku mikää mitä sä omistat juntti. ku et tajuu ees brändien merkitystä, totta kai joudut maksamaan tosta enemmän ku on "armani" ja valotehosteet. Kuulut varmaa siihen porukkaa et tarjoustalo on mielenkiintoinen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hugo (vahvistamaton)

3

Vaikuttaa hienoltalta. Ostin 6300 ja ensiksikin kamera on liian epätarkka... kyllä pitäisi olla vähintään tuo 3,2. Antaiskohan ne vielä vaihtaa?

Itse olen aina ostanut Armanin vaatteita ja silmälaseja... oishan se sopivaa, että ois kännykin samaamallia. Samsung on lisäksi Chelsean sponsori... <--- suosikkijoukkueeni.

Mikä tärkeintä Samsungin elektroniikka on ollut aina hienoa ja etenkin toimivaa!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu (vahvistamaton)

4

Ei ne megapikselit tee siitä kamerasta yhtään sen tarkempaa tai parempaa, optiikka ratkaisee!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Bill Gates

5

4:
Eipä tee ei, äsken luki Gizmodossa että tulee 9 megapixelin kamerat, jotka ottaa jotain 3000x2000 kuvia, naurettavaa sellainen on kyllä, koska kuvanlaatu on todella hirveätä sitten.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jehu vaan tässä taas (vahvistamaton)

6

Möllille vastauksena: "Miten nii säälittävä??!?" Koska useimmiten, kun joku tuote yrittää olla "cool", niin se jää siihen yrittämisen tasolle. Yleisesti asia siis on mielestäni näin, tämä puhelin ei välttämättä ole epäonnistunut tuote.

Mielestäni tyylikkäin lopputulos designissa saadaan, kun ei laiteta ylimääräisiä tyylittely-valoja, pienehköt logot ja metallinen litteä kuori. Vaikkapa harjattua metallia. Toin siis oman alustavan mielipiteeni ulkonäöstä esille. Lopullisen mielipiteen voin muodostaa vasta, kun olen nähnyt ja testannut laitteen livenä.

Hinnasta en muuten puhunut mitään, joten en osaa sanoa miksi siihen tartuit? Yli keskihinnan, mutta moni puhelin on paljon kalliimpikin. Jokaisen tulisi ostaa sellainen puhelin jota tarvitsee, viimeisenä katsotaan hintaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.