Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Mobile 7:n tulo venyy

4
Markus Lehtiniitty

Windows Mobile 7:n tulo venyy
Microsoftin seuraavan sukupolven mobiilikäyttöjärjestelmän, Windows Mobile 7:n, julkistus siirtyy aiemmin ilmoitettua myöhemmäksi.

Alun perin Windows Mobile 7:n piti ilmestyä jo 2009 alkuvuodesta, mutta nyt Microsoft on tiedottanut muutamille kumppaneilleen julkistuksen tapahtuvan vasta vuoden 2009 toisella vuosipuoliskolla.
Microsoftin mobiilikäyttöjärjestelmä on viime aikoina kohdannut rajusti kasvaneen kilpailun Applen iPhonejen ja Googlen uuden Android-alustan myötä, joihin verrattuna mobiili-Windows laahaakin paljon perässä ainakin käytettävyyden osalta.

Windows Mobile 7:n on odotettu parantavan käyttöjärjestelmää dramaattisesti. Yhtenä uutena ominaisuutena se tulisi sisältämään iPhonesta ja Android-alustasta tutun sovelluskaupan.

Viime aikoina muun muassa laitevalmistaja HTC on itse parantanut tämän hetkisen Windows Mobile 6:n ominaisuuksia lisäämällä sen päälle oman, käyttöä helpottavan TouchFLO 3D -käyttöliittymänsä.

Kommentit (4)

WM7 Parempi myöhään jos silloinkaan. (vahvistamaton)

1

Tuo HTCn tekele on huvittava, tosin kaveri esitteli sitä metrojunassa. Ekaksi on käyttöliittymä jolla saadaan iPhone "look" ja kun johonkin koskettaa sormella pitää jo ottaa kynä esille. Sitten alkaa hillitön tökkiminen millä ei tahdo heiluvassa junassa saada mitään aikaan. Eh, ja sitten se kynä tipahti ja rullasi ties mihin...

Vastaa
jessetin (vahvistamaton)

2

Ärsyttää kun tuodaan maksullisissa puhelimissa mainokset taskuun.
Aivan kun niitä ei näe tarpeeksi netissä, tv:ssä, lehdissä, katujen varsilla,
soittele puhelimeen. Nyt pääsee jo suoraan ostamaan kännykästä....

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja