Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa jo toinen 8 megapikselin kamerapuhelin

7
Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa jo toinen 8 megapikselin kamerapuhelin
LG:ltä on huhujen mukaan tulossa kohta jo toinen kahdeksan megapikselin kameralla varustettu puhelin. Uutuuden mallinimen kerrotaan olevan KC780 ja se on rakenteeltaan liukukansimalli.

KC780:n ominaisuuksista ei ole vielä saatu paljoa tietoa. Kyseessä on kuitenkin nelitaajuus-GSM-puhelin ja 3G-verkkojen tukea ei ole. Lisäksi siinä on Bluetooth-yhteys ja microSD-muistikorttipaikka sekä siis kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera.
Kameran ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kasvojen tunnistus ja punasilmäisyyden esto. KC780 on jo läpäissyt Yhdysvaltain telemarkkinoita valvovan FCC:n testit.

LG:n ensimmäinen markkinoille tuleva kahdeksan megapikselin kameralla varustettu puhelin on KC910. Muista suurista valmistajista myös Sony Ericssonilta (C905) ja Samsungilta (INNOV8) löytyy tarkkuudeltaan kahdeksan megapikselin kamerapuhelimet.

LG tuo nyt uudella mallillaan kahdeksan megapikselin kamerat luultavasti aiempaa halvempaan hintaluokkaan.

KC780:sta kertoi Unwired View -sivusto.

Kommentit (7)

Anne (vahvistamaton)

4

Miettikää: jos hallussa on 2000-luvun alun kehno parin megapixelin digikamera tai ei digikameraa ollenkaan ja harkitsee sellaisen hankintaa...ei paha vaihtoehto. Siinä voi samalla rupatella kavereiden kanssa, kun ottaa kuvaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja