Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Juuri myyntiin tulleelle Nokian N96:lle heti päivitys

12
Markus Lehtiniitty

Juuri myyntiin tulleelle Nokian N96:lle heti päivitys
Kerroimme kaksi päivää sitten Nokian uuden lippulaivamalli N96:n saapuneen kauppojen hyllyille.

Nyt N96:lle on kuitenkin julkaistu jo ensimmäinen ohjelmistopäivitys. Uuden ohjelmiston versionumero on 11.018. Uusi ohjelmistoversio ei tuo mitään uusia ominaisuuksia. Se keskittyy ainoastaan korjaamaan tiedettyjä bugeja ja parantamaan yleisesti N96:n toimivuutta.
Parannuksia ohjelmistossa on tehty esimerkiksi näytön käyttäytymiseen puhelun aikana, videopuhelujen toimivuuteen sekä kameran kuvanlaatuun ja nopeutettu esimerkiksi viestinvastausnäkymän avautumista.

Uudestakin ohjelmistosta löytyy vielä paljon erilaisia bugeja, kuten puhelimen kaatuminen videopuhelun aikana, jos ääntä hiljennetään ja palautetaan äänet useita kertoja.

Englanniksi tietoja uuden version uudistuksista ja ongelmista löytyy Symbian Freak -sivuston artikkelista. Uusi ohjelmistoversio on saatavilla ainakin Nokian Device software update -palvelun kautta. Lisäksi N96:n voi päivittää myös matkapuhelinverkon kautta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

No lol (vahvistamaton)

2

No lol, melkein joka puhelimessa on bugeja. Ja ihan hyvä että niitä korjataan.

Vastaa
lol lol (vahvistamaton)

3

Se, että kaikista puhelimista löytyy bugeja, ei tee asiasta yhtään sen hyväksyttävämpää. Sellaista ei kuluttajien tulisi sallia. Suurin osa kuluttajista vain on niin tyhmiä, että laite pitää saada heti kouraan sen tultua markkinoille, vaikka nykyään kaikki laitteet tulevatkin myyntiin huonosti testatulla ja kekeneräisellä softalla.

Vastaa
rety (vahvistamaton)

4

Jospa laitteet sen takia ennen vanhaan toimivat miten toimivat, koska ei ollut bugien korjauksia ja uusia ominaisuuksia. Tuskin softat silloin olivat sen parempia.

Vastaa
jepjep (vahvistamaton)

5

"uusia ominaisuuksia"

Vanhemmissa puhelimissa on vähemmän toimintoja. Se tarkoittaa saman tien vähemmän koodia, vähemmän mahdollisuuksia virheille. Koodia on enemmän, virheitä on lukumääräsisesti enemmän.

Suhteutettuna "virheprosentti" pyörii varmasti samoissa lukemissa kuin ennen.

"Sellaista ei kuluttajien tulisi sallia."

Todellisuus on se, että kaikki ihmiset tekevät virheitä, kukaan ei ole täydellinen: ei se koodari joka puhelinta vääntää, eikä myöskäään herra (tai rouva) lol lol. Voihan sitä olla hyväksymättä virheitä, mutta ei se tuo itselleen muuta kuin hampaiden kiristelyä ja kiroilua.

Vastaa
4lp1 (vahvistamaton)

6

Ominaisuuksiahan nuo.. Esim. Tuo videopuhelun aikana kaatuminen, kun rämplää volyymiä. Puhelin luulee, ettet ole siihen tyytyväinen, ja sulkee itsensä hetkeksi, että ehtisit rauhoittua :')

Vastaa
Pietilä (vahvistamaton)

7

Millon tulee suomenkielinen? Ei nimittäin ainakaa tätä löydä toi, nokian oma updater juttu.

Vastaa
qwark (vahvistamaton)

8

Olisi kyllä mahtava saada tämä päivitys mutta ei löydä updateri tätä...

Vastaa
Toni (vahvistamaton)

12

joo ei löydä päivitystä ei sitte millään!!!!Olis kova sana!!!!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja