Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa PIXON M8800 - kahdeksan megapikselin kamerapuhelin

1
Markus Lehtiniitty

Samsungilta tulossa PIXON M8800 - kahdeksan megapikselin kamerapuhelin
Samsungilta on tulossa kahdeksan megapikselin kameralla ja kosketusnäytöllä varustettu PIXON M8800 -puhelinmalli. Puhelin tullee myyntiin PIXON M8800 -nimellä vaikka aiemmin mallin nimen veikkaltiin olevan M8800 Bresson. On myös mahdollista, että Bresson-nimi tulee käyttöön tietyillä markkina-alueilla.

M8800:n julkaisun pitäisi tapahtua lähiaikoina ja myyntiin sen odotetaan tulevan tietyillä markkinoilla jo marraskuun aikana. Mobile-review-sivusto on jo julkaissut M8800:sta testiartikkelin (englanniksi).

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 3,2 tuuman kosketusnäyttö (tarkkuus 240x400 pikseliä), 3G- ja HSDPA-yhteydet, microSD-muistikorttipaikka, internet-selain, sähköposti, FM-radio ja kiihtyvyysanturi. Puhelimesta löytyy myös GPS-paikannus, mutta sitä ei ainakaan Mobile-review'n testiartikkelin perusteella hyödynnetä kuin kuvien "geotaggaukseen" eli paikkatiedon tallentamiseksi kuviin.

Kamera on siis tarkkuudeltaan kahdeksan megapikseliä ja siitä löytyy automaattitarkennus ja kaksois-LED-kuvausvalo. PIXON M8800:ssa on käytössä sama TouchWiz-käyttöliittymä, joka löytyy esimerkiksi myös testissämme olleesta Samsungin TouchWiz F480 -mallista. Sitä on kuitenkin kehitetty merkittävästi.PIXON M8800 olisi Samsungin toinen kahdeksan megapikselin kamerapuhelin. Ensimmäinen oli S60-käyttöliittymällä varustettu INNOV8.

YouTubesta löytyy myös jo M8800:n demovideo.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.