Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Porschelta ja Sagemilta yhteistyössä P9522-puhelin

3
Markus Lehtiniitty

Porschelta ja Sagemilta yhteistyössä P9522-puhelin
Sagem ja Porsche Design ovat yhteistyössä kehitelleet uuden puhelinmallin, joka on saanut nimekseen P9522. Muotoilultaan patukkamallinen uutuus on eleettömän tyylikäs ja Porschen nimi on laitteessa näkyvästi esillä.

Ominaisuuksiin kuuluvat kooltaan 2,8 tuuman kosketusnäyttö mineraalilasipinnalla, viiden megapikselin kamera, GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka, langaton WLAN-yhteys sekä erikoisuutena sormenjälkilukija. Kyseessä ei ole 3G-puhelin, mutta P9522 tukee kuitenkin GSM-verkossa EDGE-datayhteyksiä.
P9522:sta löytyy esiasennettuna Operan internetselain ja Wayfinderin karttaohjelma.P9522:n odotetaan saapuvan myyntiin ensi kuussa ainakin Ranskassa, joka on Sagemin kotimaa. Hinnan arvellaan asettuvan noin 600 euroon.

P9522 on Porschen ja Sagemin yhteistyön toinen hedelmä. Ensimmäinen yhteistyössä kehitelty puhelinmalli oli simpukkarakenteinen P9521.

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja