Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia hylkää yritysten sähköpostipalvelun, panostaa kuluttajapalveluhin

1
Markus Lehtiniitty

Nokia hylkää yritysten sähköpostipalvelun, panostaa kuluttajapalveluhin
Nokia kertoi tänään hylkäävänsä yritysten sähköpostipalvelu Intellisyncin lopettamalla sen kehittämisen ja markkinoinnin. Nokia osti Intellisyncin vuonna 2006 noin 370 miljoonalla eurolla.

Nokia kertoi jatkossa panostavansa yritysratkaisuissa kolmansien osapuolten, kuten Microsoftin, IBM:n ja Ciscon tuotteiden tarjoamiseen ja suuntaavan omat panostuksensa kuluttajapuolelle.

Intellisyncin teknologiaa hyödynnetään Nokian uudessa kuluttajille suunnatussa push-sähköpostipalvelu Nokia Emailissa. Nokia Email -palvelu löytyy tällä hetkellä Nokian Beta Labs -palvelusta ja on vielä kehityksensä alkumetreillä eikä tukea esimerkiksi kaikille S60-puhelimille vielä ole. Esimerkiksi Nokia E90 Communicator ei vielä ole täysin tuettuna. Palvelu kyllä toimii siinä, mutta aiheuttaa virheilmoituksia.

Samalla Nokia kertoi tänään aikovansa myydä tietoturvalaiteliiketoimintansa, jossa työskentelee maailmanlaajuisesti 700 henkeä. Aivan valmis tämä kauppa ei vielä ole ja Nokia kertookin siitä lisätietoja vasta myöhemmin.


Lisätietoa löytyy Nokian lehdistötiedotteesta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja