Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä edullinen kosketusnäyttöpuhelin ja ohuin 8 megapikselin kamerapuhelin

1
Markus Lehtiniitty

LG:ltä edullinen kosketusnäyttöpuhelin ja ohuin 8 megapikselin kamerapuhelin
LG:ltä on tulossa kaksi uutta puhelinmallia: KP500, joka on edullinen kosketusnäytöllä varustettu laite sekä KC780, joka on toistaiseksi ohuin kahdeksan megapikselin kamerapuhelin.

Vasemmalla olevassa kuvassa esiintyvä KP500 on edullinen kosketusnäyttölaite. KP500:n peruskäytön pitäisi onnistua sormin näyttöä koskettelemalla, mutta mukana toimitetaan myös stylus-kynä muun muassa tekstinsyöttöä varten. KP500 ei ole 3G-puhelin, mutta tukee GSM-verkossa GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Kosketusnäytön tarkkuus on 240x400 pikseliä.
Lisäksi KP500:sta löytyy kolmen megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, stereo-Bluetooth-tuki, FM-radio sekä kiihtyvyysanturi. KP500 on myös melko kompakti: painoa sillä on vain 89 grammaa ja paksuutta 11,9 millimetriä. Markkinoille KP500:ta odotetaan lokakuussa. Hinnan pitäisi asettua 200-300 euroon.

YouTube-videopalvelusta löytyy myös KP500:n esittelyvideo:

KC780:sta olemme kertoneet jo aiemmin, viime viikolla. Nyt siitä on saatu hieman lisätietoja ja lisäksi GSMArena.com-sivustolla on esittää muutamia kuvia laitteesta.

KC780:han on liukukansipuhelin ja sen ominaisuuksiin kuuluvat kahdeksan megapikselin kamera, Bluetooth ja nelitaajuus-GSM-tuki. Lisäksi laitteesta saattaa löytyä kosketusnäyttö, mutta sen käyttömahdollisuudet ovat rajoittuneet vain muutamiin toimintoihin. KC780 on kuitenkin olemukseltaan peruspuhelinmainen ja esimerkiksi 3G- tai WLAN-yhteyksiä se ei tue.

KC780:n hinnasta tai myyntiintulosta ei vielä toistaiseksi ole tietoa.

Kommentit (1)

Questo (vahvistamaton)

1

Tossa youtube videossa lukee puhelimessa päivämääränä 27 october eli 27 lokakuuta, joten olisiko tämä julkaisupäivä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja