Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia laajentaa sähköposti- ja pikaviestipalveluitaan ostamalla OZ Communicationsin

Markus Lehtiniitty

Nokia laajentaa sähköposti- ja pikaviestipalveluitaan ostamalla OZ Communicationsin
Nokia ilmoitti tänään ostavansa kanadalaisen OZ Communications -yhtiön, joka tarjoaa erilaisia viestintäsovelluksia puhelimille. Kauppahintaa ei paljasteta.

"Mahdollistamalla helposti yhteydet kuluttajien suosimiin internet-yhteisöihin Nokia ja OZ toteuttavat Connecting People-visiotamme maailmasta, jossa kaikki voivat olla yhteydessä toisiinsa", kertoi Nokian Services & Software -yksikön johtaja Niklas Savander Nokian lehdistötiedotteessa.
OZin palvelut kattavat muun muassa sähköposti- ja pikaviestipalvelut. OZin pikaviestisovelluksen avulla onnistuu useiden suosittujen pikaviesti- ja sähköpostiohjelmien käyttö. Tuettuja ovat niin AOL-, Gmail-, ICQ-, Yahoo kuin myös Windows Live (Hotmail ja Messenger) -palvelut. OZin tuotteita käyttää tällä hetkellä kuukausittain yli 5,5 miljoonaa maksavaa käyttäjää.

"OZ ja Nokia ovat tehneet läheistä yhteistyötä vuodesta 2003. Voimien yhdistäminen on luonnollinen jatko kumppanuudellemme," sanoo puolestaan Jim Knapik, OZ:n toimitusjohtaja. "Olemme innoissamme siitä, että OZ:n ratkaisut tulevat nyt maailmanlaajuisesti kuluttajien saataville hyödyntämällä Nokian matkaviestimiä ja kattavaa jakeluverkostoa."

OZ Communicationsilla on noin 220 työntekijää. Nokia odottaa kaupan toteutuvan vuoden 2008 viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Palveluliiketoiminnan kasvattaminen kuuluu Nokian uuteen strategiaan. Nokia kokoaa omia palveluitaan pääosin Ovi-brändin alle.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja