Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

RIM:n Blackberry Storm tarjoaa erilaisen kosketusnäytön

5
Markus Lehtiniitty

RIM:n Blackberry Storm tarjoaa erilaisen kosketusnäytön
Kanadalainen Research in Motion eli RIM julkisti viime yönä Suomen aikaa kosketusnäytöllisen Blackberry Storm -mallin, jota voidaan pitää RIM:n haastajana Applen iPhoneille.

RIM kertoo Blackberry Stormin kosketusnäytön olevan "klikattava" eli se ei ole niin sanottu hipaisukosketusnäyttö, vaan näyttöä todellakin painetaan, ja painalluksesta kuuluu myös ääni. Tavoitteena on saavuttaa näin parempi käyttötuntuma. Kosketusnäyttö on kooltaan 3,25 tuumaa ja sen tarkkuus on 480x360 pikseliä.
Blackberry Stormin muihin ominaisuuksiin kuuluvat internetselain, 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, Bluetooth-yhteys sekä microSD-muistikorttipaikka. Uutuus tukee neljää GSM-taajuutta, kahta CDMA-taajuutta sekä yhtä WCDMA-taajuutta.

RIM kertoo Blackberry Stormin saapuvan joulumarkkinoille ja hinnan olevan "kilpailukykyinen". RIM:n Blackberry-laitteet ovat suunnattuja erityisesti yrityskäyttäjille ja sähköpostikäyttöön RIM:n oman palvelun kanssa. Suomessa RIM:n laitteita ei ole markkinoilla ja tietoja niiden tänne rantautumisesta tulevaisuudessakaan ei ole.

Uusi RIM Blackberry Storm tulee saataville Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin ja Euroopassa Vodafone-operaattorin kautta.

Kommentit (5)

Markus Lehtiniitty

3

Niin, Pohjois-Amerikassahan se Kanadakin on...korjasin kuitenkin tuon. :)

Vastaa
dane (vahvistamaton)

5

mää oon nyt käyttäny tätä vähän aikaa ja hyvältä tää tuntuu, käytin pari viikoa iPhonea mutta en ollu tyytyväinen siihen koska salmaa ei ole eikä videokuvasta ja huonompi kamera.(ite otan paljon videota ja kuvia)myös pimeässa tulee otettua photoja ja videota.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja