Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkisti Q11-älypuhelimen

1
Markus Lehtiniitty

Motorola julkisti Q11-älypuhelimen
Motorola on julkistanut uuden Q11-älypuhelimen, joka on varustettu Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä ja QWERTY-täysnäppäimistöllä. Q11 pyrkii haastamaan muun muassa RIM:n Blackberry-sarjan, jota RIM täydensi puolestaan eilen uudella Blackberry Stormilla.

Q11:stä löytyy kolmen megapikselin kamera kuvausvalolla, microSD-muistikorttipaikka, GPS-paikannus, internet-selain, mediasoitin sekä WLAN- ja Bluetooth-yhteydet. Q11:ssä käytetään Windows Mobilen 6.1-versiota. Q11 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.
Q11:n 2,4 tuumainen näyttö on tarkkuudeltaan 320x240 pikseliä. Painoa Q11:llä on 115 grammaa ja sen mitat ovat 117 x 64 x 11,7 millimetriä.

Motorola ei ole kertonut Q11:n hinnoittelua. Myyntiin uutuus tulee muun muassa Yhdysvalloissa joulukuussa. Suomeen Q11:n rantautuminen on epävarmaa.

Lisätietoa Q11:stä löytyy Motorolan MOTOINFO-sivuilta.

Kommentit (1)

jaahas (vahvistamaton)

1

Nyt on kyllä Motorola vähän pihalla :D

Puhelin on yli puoli vuotta myöhässä ottaen huomioon milloin kilpailijat toi vastaavat luurit. Ja joku vielä ihmettelee jos MötöRölällä menee huonosti.. Kaiken lisäksi tuohan on ruma ku rullatuoli!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja