Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian E90-kommunikaattoriin merkittävä päivitys

5
Markus Lehtiniitty

Nokian E90-kommunikaattoriin merkittävä päivitys
Nokian E90 Communicator on siirtynyt uuteen sukupolveen ohjelmistoversioissaan. Uusi versionumerolla 300.34.84 varustettu ohjelmistoversio tuo monia merkittäviä parannuksia kommunikaattorin ohjelmistopuolelle.

Uuden ohjelmistoversion tuomia muutoksia ovat ainakin 2.0-versio Nokian kartta- ja navigointisovelluksesta (Nokia Maps / Kartat), huomattavasti nopeampi siirtyminen kannen pikkunäytön ja avatun vaakanäytön välillä, uusi 3.1.736-versio Lataa-sovelluksesta (Download), pieni päivitys musiikkisoittimen ulkoasuun, tuki FLV-videoille (Flash) RealPlayerissä sekä pieniä parannuksia langattomien WLAN-yhteyksien, internet-puhelujen sekä Flash Lite 3:n ja Flash-videoiden toimintaan. Myös pienempiä bugeja ohjelmistosta lienee uudessa versiossa korjattu ja yleistä vakautta parannettu.

Aiemmissa 200-sarjan ohjelmistoissa esiintyi vielä pieniä ongelmia Flash Lite 3 -tuen suhteen. Myös ulko- ja sisänäytön välillä tapahtuvan vaihdoksen nopeutuminen tekee käytöstä kokonaisuutena paljon aiempaa mukavampaa.Edellisen suuren päivityksen, siirtymisen versionumerolla 100.xx.xx-varustetuista versioista 200-alkuisiin ohjelmistoversioihin, E90 koki heinäkuussa.

Uusi päivitys on saatavilla Nokian Software Updater -palvelun kautta, joka kuuluu Nokian PC Suite -kokonaisuuteen. Päivityksen saatavuusaikataulu voi riippua hieman käytössä olevasta kieliversiosta. Puhelimensa voi viedä päivitettäväksi myös Nokia-huoltoon, mutta takuun ulkopuolisena työnä se on maksullista. Kaikissa tapauksissa puhelimen sisällöstä tulee itse tehdä ensin varmuuskopiot, sillä päivitys hukkaa suuren osan puhelimen tiedoista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
peuhka (vahvistamaton)

1

Eikö n90 takuu ole 2 vuotta."Puhelimensa voi viedä päivitettäväksi myös Nokia-huoltoon, mutta takuun ulkopuolisena työnä se on maksullista." eli tässä ei korjata puhelimessa olevia virheitä vaan tuodaan uusia ominaisuuksia? :-)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Tuomas (vahvistamaton)

2

sanot vaan huollossa, että softa vähän jökkii, niin eiköhän se riitä takuuhuollon perusteeksi. Joskus muinoin ainakin huollot eivät tehneet päivitystä takuun piikkiin, jos ilmoitit vain haluavasi uuden softan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jarppi (vahvistamaton)

4

Kyllä tuo realplayer rupes pätkimään päivityksen jälkeen prkl. Ja muutenkin luuri nykii paljon useammin. Ainoana parannuksena on tuo sisänäytön nopeampi toiminta kannen avaamisen jälkeen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pasi (vahvistamaton)

5

Päivityksen jälkeen puhelin ei löydä enään wlan verkkoa, vaikka läppärin sen löytääkin???

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja