Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäistä Android-puhelinta myyty jo yli 1,5 miljoonaa ennakkoon

4
Markus Lehtiniitty

Ensimmäistä Android-puhelinta myyty jo yli 1,5 miljoonaa ennakkoon
Ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, T-Mobile G1, on osoittautumassa suureksi menestykseksi ja samalla sen suosio on ylittämässä suuremmatkin odotukset.

T-Mobile-operaattori on myynyt ennakkoon jo 1,5 miljoonaa G1-puhelinta, vaikka saataville se tuleekin vasta 22. lokakuuta. G1:n tilanneet ovat tehneet tilauksensa kokeilematta itse laitetta. T-Mobile on jo aiemmin joutunut kolminkertaistamaan ennakkotilattavaksi saatavilla olevien G1-laitteiden määrän. Alun perin laitteita oli T-Mobilen suunnitelmissa täksi vuodeksi varattu vain noin puoli mijoonaa kappaletta.
Ennakkotilausten lisäksi myös myöhemmin kauppoihin aiotaan tämän vuoden aikana toimittaa useampi miljoonaa G1-laitetta. Täten G1:n myynti loppuvuoden aikana voi yltää jopa useisiin miljooniin. Ongelmaksi voi kuitenkin koitua tarvittavan määrän valmistaminen. T-Mobile G1:n valmistaa korealaisvalmistaja HTC.

T-Mobile G1:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat suuri kosketusnäyttö, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, kolmen megapikselin kamera, kattavat datayhteydet sekä laaja tuki Googlen eri palveluille.

Kommentit (4)

Jussi (vahvistamaton)

2

Eipä se ulkonäkö näytä myyntiä kauheasti hidastavan. Erittäin hyvä startti Androidille, järkevämpiä mallejakin pitäisi tulla aika pian.

Vastaa
Raattis (vahvistamaton)

3

Brändeillä näitä myydään eikä ominaisuuksilla. Sehän kävi jo iPhonen kanssa ilmi. Kyllä tämä myynti tästä tasaantuu sitten, kun Androidia käyttää useampi luuri ja kuluttajalle käy ilmi, että se on vaan ohjelmistoalusta eikä Google-Puhelin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja