Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkisti toisen Prada-tyylipuhelimen

1
Markus Lehtiniitty

LG julkisti toisen Prada-tyylipuhelimen
LG julkisti tänään seuraajan ensimmäiselle muotitalo Pradan kanssa kehitetylle puhelimelleen, KE850 Pradalle. Uuden mallin mallitunnus on KF900 ja se muistuttaa ulkonäöltään merkittävästi edellistä Prada-mallia.

Ominaisuuksia KF900:ssa on kuitenkin parannettu. Merkittävin uutuus verrattuna KE850:een on KF900:n sivusta esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö. KF900:n muotoilu ja rakenne on näppäimistön lisäämista lukuun ottamatta täysin vastaava kuin KE850:ssä.

KF900:n ominaisuuksiin kuuluvat myös kolmen tuuman kosketusnäytön ohella viiden megapikselin kamera Schneider-Kreuznach-sertifioidulla linssillä, 3G-yhteydet HSDPA-tuella, videopuhelut, WLAN-yhteys, internet-selain, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio sekä TV-ulostulo.

Ensimmäistä Prada-puhelinta LG kertoo myydyn yli miljoona kappaletta. Prada KF900 puolestaan on tulossa markkinoille vielä loppuvuoden aikana. Aluksi se tulee kuitenkin myyntiin vain suuremmissa Euroopan maissa eikä myyntiintulon aikataulusta Suomessa ole tietoa. KF900:n hinnaksi LG kertoo 600 euroa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja