Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin kahdesta tulevasta puhelimesta lisätietoa

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin kahdesta tulevasta puhelimesta lisätietoa
Olemme aiemmin kertoneet Sony Ericssonin tulevasta Kate-koodinimellä kehitettävästä puhelinmallista. Nyt on kuitenkin paljastanut, että mallin, josta olemme aiemmin käyttäneet nimeä Kate, oikea kehitysnimi onkin Filippa. Kuitenkin myös Kate-kehitysnimellinen puhelinmalli on tekeillä.

Filippan, josta olemme ennen käyttäneet nimeä Kate, ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen Cyber-shot-kamera xenon-salamalla, 2,2 tuuman näyttö, 140 megatavua sisäistä muistia, microSD-muistikorttipaikka, TV-ulostulo, kiihtyvyysanturi sekä muun muassa mahdollisuus ladata videot suoraan puhelimesta YouTube-palveluun. Filippan myyntinimeksi on näillä näkymin tulossa C912.
Kate sen sijaan tulee olemaan hieman Filippaa vaatimattomampi ominaisuuksien suhteen. Katessa olisi tarkkuudeltaan vain 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera varustettuna tavallisella LED-kuvausvalolla. Muista ominaisuuksista ei vielä ole tietoa.

Alla olevassa kuvassa Kate


Alla olevassa kuvassa Filippa

Kommentit (2)

jaahas (vahvistamaton)

1

Sony Ericsson on nyt kyllä mennyt niin alas kuin voi. SE julkaisee tai "vahingossa" vuotaa nettiin kokoajan jatkuvalla syötöllä kuvia uusista puhelimista jotka ovat aivan samanlaisia. He siis syöttää kokoajan samanlaisia puhelimia ulos. Aivan syvältä koko touhu, XPERIA 1 on edellinen vuodettu puhelin josta minäkin innostuin, nämä muut ovat samaa sontaa mitä sieltä tulee kokoajan. Ja sitten vielä ihmetellään jos menee huonosti.. HUOH

Vastaa
Noniinno (vahvistamaton)

2

En sit paljon kehuis Nokiaakaan. Meinaa niissä on paaljon enemmän vikoja ja bugeja kun Ericssoneissa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja