Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n Prada- ja Renoir-puhelimet Suomeenkin vielä tänä vuonna

1
Markus Lehtiniitty

LG:n Prada- ja Renoir-puhelimet Suomeenkin vielä tänä vuonna
LG:n kaksi mielenkiintoista uutuuspuhelinta, kahdeksan megapikselin kameralla varustettu Renoir KC910 sekä järjestyksessään toinen Prada-puhelin KF900, tulevat myös Suomen markkinoille vielä tämän vuoden aikana.

Renoir KC910:n LG kertoo tulevan markkinoille jo lokakuun lopussa ja sen hinta-arvio on 589 euroa. Prada-puhelin KF900:n hintaa ei vielä paljasteta, mutta myyntiin sen pitäisi tulla vuoden 2008 neljännen neljänneksen aikana eli käytännössä vuoden loppuun mennessä.
Renoir KC910:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera Schneider-Kreuznach-sertifioidulla linssillä ja xenon-salamalla, GPS-paikannus sekä 3G-, HSDPA-, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet.

LG:n toisen Prada-puhelimen, Prada KF900:n, tärkeimpiä ominaisuuksia puolestaan ovat myös kolmen tuuman kosketusnäyttö, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Schneider-Kreuznach-sertifioidulla linssillä, internet-selain sekä 3G-, HSDPA-, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet.

Uusilla malleillaan LG yrittää vahvistaa asemiaan kosketusnäyttöpuhelinten taistelussa.

Lisätietoja löytyy LG:n lehdistötiedotteista: Renoir KC910 ja Prada KF900.

Kommentit (1)

Kari (vahvistamaton)

1

Nokialla tulee vastaava 2009 jouluna. Miksihän nokian kurssi putoaa ja puhelimien keskihinta on alle 80.00 €.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja