Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan Android-puhelin tulossa ensi kesänä?

2
Markus Lehtiniitty

Motorolan Android-puhelin tulossa ensi kesänä?
Motorolan ensimmäisen Googlen Android-käyttöjärjestelmään pohjautuvan puhelimen odotetaan saapuvan Yhdysvaltain markkinoille vuoden 2009 toisen vuosineljänneksen aikana eli ensi vuoden huhti-kesäkuussa ja Eurooppaan mahdollisesti kolmannella vuosineljänneksellä eli heinä-syyskuussa.

Asiasta kertoo yhdysvaltalainen talouslehti BusinessWeek jutussaan. Motorolan Android-puhelimesta pitäisi BusinessWeekin mukaan löytyä vastaavan kokoinen kosketusnäyttö kuin Applen iPhone-malleista (3,5 tuumaa), esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö sekä joitakin yhteisöpalveluiden (esim. Facebook, MySpace) käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Motorola kerrotaan jo esitelleen tulevaa Android-puhelintaan suurille operaattoriasiakkaille.
Motorolan Android-puhelimen muotoilun kerrotaan saaneen vaikutteita Motorolan vähän aikaa sitten Yhdysvaltain markkinoille esittelemästä Krave ZN4 -mallista.

Toistaiseksi ainoa julkistettu Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin on HTC:n valmistama T-Mobile G1. Motorolan tulevan puhelimen pitäisi BusinessWeekin tietojen mukaan olla G1:tä edullisempi sekä myös tyylikkäämpi.

Kommentit (2)

Pasi (vahvistamaton)

1

Pitkään tätä saakin odotella... Toivottavasti muilta valmistajilta tulee Android -puhelimia nopeammin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja