Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen ja Google-puhelimen selaimet vertailussa

5
Markus Lehtiniitty

iPhonen ja Google-puhelimen selaimet vertailussa
Silicon Alley Insider -sivusto on vertaillut Applen iPhone 3G:n ja ensimmäisen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen, T-Mobile G1:n, selainominaisuuksia.

Lopputulos on kaksijakoinen.
T-Mobile G1 lataa useimmat sivut iPhonea nopeammin. Sen sijaan Applen iPhonen Safari-selain hyötyy iPhonen kosketusnäytön multitouch-ominaisuuksista esimerkiksi sivujen koon muuttamisessa. Lisäksi iPhone sovittaa sivut yleisestikin G1:tä paremmin näytölle.

G1 voitti iPhonen nopeudessa erityisesti monimutkaisemmilla sivustoilla. Sivut ovat kuitenkin luettavissa jo ennen kuin ne ovat täysin latautuneet, jolloin iPhonen parempien tarkennusominaisuuksien ansiosta sivujen lukeminen on G1:tä kätevämpää.

Silicon Alley Insiderin jutun ja videon pääsee katsomaan tästä.

iPhonea on pidetty puhelimena, joka on mullistanut mobiilin surffailun ja tuonut sen suuremman yleisön harrastukseksi.

Kommentit (5)

NoPhone (vahvistamaton)

1

Aika isoja eroja noilla G1:llä ja iPhonella nopeuksissa. Melkein kaikki oli nopeampia G1:llä, mutta Wikipedian iPhone lataa nopeammin. Apple.comin olisi luullut latautuvan nopeammin iPhonella, mutta se oli melkein yhtä nopea kummallakin. Luulisi, että Apple olisi tehnyt siihen jonkun sellaisen jutun, että se latautuisi nopeimmin Safarilla. :rolleyes:

Vastaa
Tarmo (vahvistamaton)

3

Toivottavasti Nokia saa joskus selaimensa kuntoon. Tällä hetkellä se on aivan täysi susi. Näin ainakin e51- ja e61-puhelimissa.

Vastaa
Kalervo Manni

4

En allekirjoita Tarmon kommenttia S60v3:n selaimesta. Se on mobiiliselaimeksi kaikinpuolin ihan yleispätevä. Käytäpä S80:n selainta niin tajuat mitä tarkoitan :)

E51:ssä S60v3:n omaa selainta käytän hyvällä menestyksellä miltei päivittäin. Odotan toki innolla Mozilla-säätiön mobiiliselainta.

Vastaa
-=[HiskiBoy]=- (vahvistamaton)

5

No hidas toi noksun selain on... Käytän sitä vaan, ku o pakko. Muuten opera miniä käytän... Ei mobiili laittees kiinnosta kaikki flashit jne... Ja noksun vakio selain ei ees osaa tarvittaessa sivuttaa sivuja näytön leveyteen, kuten opera mini osaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja