Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Earth nyt saatavilla iPhoneen

9
Markus Lehtiniitty

Google Earth nyt saatavilla iPhoneen
Googlen Earth-maapallo-ohjelma on nyt saatavilla Applen iPhoneille ja iPod toucheille. Ohjelma on ladattavissa ilmaiseksi App Storen kautta.

iPhone-versio Googlen maapallo-ohjelmasta tarjoaa pääosin vastaavat ominaisuudet mobiiliksi sovitettuna kuin perinteinen tietokoneversiokin: mukana on sama maantieteellinen kuvasto ja navigointiominaisuudet. Toistaiseksi kartan päälle saatavien tietojen määrää on kuitenkin rajoitettu vain karttanimiin, rajoihin, Wikipedia-artikkeleihin sekä Panoramio-valokuviin.
Sovellus tukee Applen laitteiden monikosketusnäyttöä sekä kiihtyvyysanturia. Laitetta kallistamalla voi muuttaa näkökulmaa karttaan.

Google Earth on saatavilla 18 kielellä, mukaan lukien suomi. Se toimii sekä ensimmäisen sukupolven iPhonessa että uudemmassa iPhone 3G:ssä sekä iPod touch -soittimissa. Laitteilta vaaditaan kuitenkin 2.0-ohjelmistoversio.

Google Earth käyttää satelliitti- ja ilmakuvia, joita yhdistellen se pyrkii tarjoamaan käyttäjälle 3D-kuvan koko maapallosta.

Kommentit (9)

Toivo ton (vahvistamaton)

1

Hieno sovellus, mut ois tietysti kiva jos se löytäis edes yhden osoitteen. Tuo laittaa vähän miettimään mihin tuota voi käyttää, tietysti summamutikassa on kiva surffaila, mut se menee silloin enemmänkin hupipuolelle.

Vastaa
jacce (vahvistamaton)

2

Mitä eroja tässä on iPhoneissa ja Toucheissa valmiina olevaan Google Mapsiin? Silläkin onnistui satelliittikuvien katselu, etäisyyksien mittaus yms.

Vastaa
Earth (vahvistamaton)

5

Hyvin toi toimi Touchissa, mutta eikö siihen voi laittaa omia paikkamerkintöjä?

Vastaa
malagant (vahvistamaton)

6

Mahtava ohjelma! Pelaa hyvin touchissa, jossa uusin softaversio.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja