Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bang & Olufsen poistumassa puhelinmarkkinoilta

3
Markus Lehtiniitty

Bang & Olufsen poistumassa puhelinmarkkinoilta
Tanskalainen, lähinnä korkealuokkaisen viihde-elektroniikan valmistajana tunnettu, Bang & Olufsen on ilmoittanut, on ilmoittanut poistuvansa matkapuhelinmarkkinoilta.

Bang & Olufsen on tähän asti tehnyt Samsungin kanssa yhteistyötä, jonka tuloksena on syntynyt kaksi varsin erikoista ja erilaista puhelinmallia: Serene ja ja juttumme kuvassa esiintyvä Serenata.
Serene on pyöreällä näppäimistöllä varustettu neliönmuotoinen simpukkapuhelin. Serenatassa ohjauspyörä on puolestaan tavallisesta poiketen näytön yläpuolella. Kumpikin puhelin kuuluu hinnaltaan luksuskategoriaan.

Jatkossa Bang & Olufsen keskittyy ilmoituksensa mukaan itselleen vahvemmille alueille, eli lähinnä olohuoneen audio- ja videolaitteisiin. Samsungin joissakin malleissa tullaan myös hyödyntämään jatkossakin Bang & Olufsenin ICEpower-ääniratkaisua.

Puhelinten lisäksi Bang & Olufsen poistuu myös DVD-soitinten markkinoilta. Samassa yhteydessä se myös vähentää 300 työpaikkaa. Kaiken tämänkin takana, perimmäisenä syynä, Bang & Olufsen kertoo olevan maailmaa riepottelevan finanssikriisin, joka ajanee ihmisiä kuluttamaan jatkossa aiempaa vähemmän muun muassa tietotekniikkaan.

Kommentit (3)

Adc (vahvistamaton)

1

Kuvan aparaatti on paikallisen liikkeen ikkunassa 1495e. Ei ihmekään että lähtivät, eihän noita ole ostanut kukaan ikinä.

Vastaa
Kriss (vahvistamaton)

2

Mun partakonekkin on tyylikkäämpi kun toi hirvitys tossa kuvassa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja